ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

هشدار پلیس راهور در خصوص خرید خودروهای کارکرده وارداتی

هشدار پلیس راهور در خصوص خرید خودروهای کارکرده وارداتی رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تا زمان تعیین ضوابط واردات خودرو در هیئت دولت، مردم از خرید و سفارش خودروهای وارداتی دست دوم یا صفر کیلومتر اجتناب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهور فراجا امروز با اشاره به واردات خودروهای دست دوم اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی تصویب کرده که خودروهای دست دوم وارد کشور شود و به دولت نیز ابلاغ شده و دولت نیز به وزارت صمت ابلاغ کرده است که خودروهای دست دوم وارد شود، اما فعلا سازوکاری برای آن مشخص نشده است.

 

وی ادامه داد: موضوع مهمی که وجود دارد این است که فعلاً آیین‌نامه‌ای در خصوص نحوه واردات، تامین ارز و یا میزان واردات مشخص نشده است اما متاسفانه عده‌ای سودجو در فضای مجازی اقدام به انتشار فیلم‌هایی از خودروهای موجود در کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌کنند و قیمت‌های غیرصحیح نیز مطرح می‌کنند.

 

هادیانفر تصریح کرد: سودجویان در شبکه‌های اجتماعی اقدام به معرفی شماره تلفن یا دفاتر در تهران و شهرستان‌ها می‌کنند که متقاضیان برای واریز پول و ثبت سفارش خودرو اقدام کنند، در حالی که آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو هنوز به تصویب هیئت وزیران نرسیده است.

 

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: هموطنان عزیز مبادرت به پیش‌خرید یا واریز وجه ریالی و دلاری به هیچ شخصیت حقوقی اعم از افراد و شرکت‌ها نکنند چون هیچ یک از خودروهای مذکور تا ابلاغ آیین‌نامه اجرایی آن از سوی دولت محترم قابلیت شماره‌گذاری را ندارد.

 

رئیس پلیس راهور فراجا ضمن هشدار تاکید کرد: تا زمانی که آیین‌نامه و ضوابط مصوبه هیئت وزیران واردات خودروهای کارکرده تصویب نشود هموطنان هوشیار باشند تا فریب سودجویان را نخورند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار