دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

کلاهبرداری بزرگ آنلاین با نام هنرمند معروف

کلاهبرداری بزرگ آنلاین با نام هنرمند معروف رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ از شناسایی و کشف پرونده با موضوع فروش آثار هنری از یک هنرمند مطرح کشور در فضای مجازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از اشخاص مطرح در عرصه هنر در کشور با مراجعه به پلیس فتا مدعی شد اشخاصی ناشناس در فضای مجازی اقدام به انتشار و فروش آثار تولید شده او کرده و موجب وارد شدن خسارات مادی و معنوی فراوانی به وی شده اند.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه گفت با اعلام تعداد زیادی از هنرجویانی که از آثار ایشان استفاده می‌کنند متوجه شدیم مجموعه‌های ما در چندین صفحه اینستاگرامی در حال خرید و فروش است و اشخاصی ناشناس با سوءاستفاده از نام ما اقدام به فروش غیرمجاز این مجموعه‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند.

 

این مقام انتظامی بیان نمود: کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و در تحقیقات اولیه مشخص شد بیش از ۳ صفحه اینستاگرامی با بیش از ۱۰۰ هزار نفر دنبال کننده در این خصوص فعالیت دارد و روزانه تعداد زیادی از مجموعه‌های مربوط به شاکی را با مبالغ ناچیزی در این صفحات به فروش می‌رسانند.

 

سرهنگ معظمی گودرزی افزود: با اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتا ۲ نفر از گردانندگان اصلی این صفحات در فضای مجازی شناسایی و با اقدامات فنی اطلاعات هویتی و سکونتی متهمین به دست آمد و پس از تشریفات قضایی هر ۲ نفر در یکی از مناطق شمال تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیکی به پلیس فتا منتقل شدند.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: متهمین با انتقال به پلیس فتا، پس از مواجهه با شاکی ضمن پذیرفتن بزه انتسابی گفتند باتوجه به معروف بودن این هنرمند صرفا با انگیزه کسب مال دست به این اقدام زدیم.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: طبق ماده ۲۳ قانون حمایت از حقوق مولفان هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد، همچنین شهروندان می‌توانند درصورت مشاهده موارد مشابه و مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی نمایند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار