بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا-راهبرد معاصر
جزئیات و زمان برگزاری مراسم اربعین شهید جمهور و همراهانش قالیباف بعد از مناظره: مشارکت اقتدار ملی ما است جلیلی: نباید روستا را به یک جایی که فقیر و محروم است نگاه کنید پزشکیان: می‌خواهم اخلاق سیاسی را سرلوحه کار خود قرار دهم زاکانی : همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را انجام می‌دهیم مشارکت حداکثری در انتخابات ضامن امنیت و استقلال کشور است قالیباف: باید دقت کنیم که در نقشۀ دشمن حرکت نکنیم آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری میراحمدی: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد رهبر انقلاب: مهمترین اثر مشارکت بالا که به آن اصرار داریم سرافرازی جمهوری اسلامی است بررسی شاخص‌های رئیس جمهور تراز در بیانیه گام دوم انقلاب سرلشکر باقری طرح ملی مقابله با ناقلین مهاجم زیستی را ابلاغ کرد زاکانی: حق مردم از خان‌ها و خانچه‌ها باید گرفته شود تبلیغات انتخابات ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه به اتمام می‌رسد پورمحمدی: من موافق رییس جمهور نظامی هستم

بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

نشست کمیسیون شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست دبیر شورا با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، یکصد و چهل و ششمین نشست کمیسیون شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست محسن رضایی دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاه‌های ذیربط با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.

 

در این نشست، مشکلات مربوط به واگذاری مستقیم سهام شرکت هفت تپه به دو بانک صادرات و ملی با توجه به زیان انباشته این شرکت مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای مدیریت چالش های موجود و احیای شرکت مذکور مطرح گردید.

 

محسن رضایی، دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نهایت ضمن بررسی راهکارهای پیشنهادی، با اشاره به اینکه این شورا در مسائلی که در درون قوا قابل حل است ورود نمی‌کند، بر تعامل سهامداران شرکت هفت تپه و شرکت ملی توسعه نیشکر جهت پیگیری اقدامات لازم و ارسال گزارش پیشرفت کار به دبیرخانه شورا تاکید کرد.

 

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی-کشاورزی با بحران کارگری و تولیدی رو به رو شد.

 

با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی بار دیگر به دولت بازگردانده شد.


پس از این واگذاری در دولت سیزدهم، عملیات تعمیر اساسی و بازسازی و نوسازی انجام و این شرکت پر قدمت دوباره به چرخه تولید بازگشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده