اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

فرزین:پیاده‌سازی بانکداری اسلامی در کشور دغدغه بزرگی است

رئیس کل بانک مرکزی در پیامی هفته بانکداری اسلامی را گرامی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی در پیامی به شرح زیر است: پیاده‌سازی بانکداری اسلامی در کشور دغدغه بزرگی است که پس از انقلاب اسلامی همواره مورد توجه بوده است. در سال 1362 با تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا تلاش بر این بود تا نظام پولی و اعتباری بر مبنای حق و عدل (با ضوابط اسلامی) مستقر شود. سالگرد تصویب این قانون که مصادف با هفته دوم شهریور ماه است به نام هفته بانکداری اسلامی ‌و روز دهم شهریور ماه که این قانون به تایید شورای نگهبان رسید به نام روز بانکداری اسلامی‌ نامیده شده است.


آنچه در بانکداری اسلامی مدنظر است کارآمدی بانکداری بدون ربا در ایجاد عدالت اجتماعی است. برای تحقق این مهم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران براساس رسالت اصلی خود و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال «‌مهار تورم و رشد تولید» با اتخاذ سیاست «تثبیت اقتصادی»، کنترل و مهار تورم را به عنوان مهم‌ترین عامل تحقق عدالت اجتماعی هدف قرار داده است.

 

در چارچوب سیاست تثبیت اقتصادی با هدف مهار تورم، محورهای مهم و اساسی کنترل و مدیریت نقدینگی، تنظیم گری و مدیریت بازار ارز، تقویت نظارت و اصلاح نظام بانکی، تنظیم مناسبات مالی میان دولت و نظام بانکی و بهبود انتظارات و سیاست ارتباطی را دنبال می کنیم و قدم‌های مهمی در این زمینه‌ها برداشته شده است.

 

امید است با تمرکز بر این محورها و در هماهنگی و همکاری سایر نهادهای مرتبط، اثرگذاری اقدامات ملموس‌تر شود. همچنین با اصلاح و تصویب قوانین موضوعه ازجمله طرح قانون بانک مرکزی و طرح قانون بانکداری جمهوری اسلامی ایران، چارچوب دقیق تری برای اجرای بانکداری اسلامی در کشور طراحی و اجرا شود.

 

ضمن تبریک هفته دولت به همه دست اندرکاران و پاسداشت هفته بانکداری اسلامی به تمام همکارانم در شبکه بانکی، امیدوارم با تلاش مستمر بتوانیم گام‌های موثری در تحقق کامل بانکداری اسلامی برداریم و از درگاه حق تعالی برای تمامی تلاشگران این عرصه مقدس، آرزوی توفیق و بهروزی دارم./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار