قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

نماینده سازمان ملل متحد در ایران: ایجاد صندوق مالی برای مقابله با گرد و غبار ضروری است

نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران در اجلاس مقابله با توفان‌های ماسه و گرد و غبار گفت: گرد و غبار یک مسئله فرامرزی است و ایجاد یک صندوق مالی برای تامین نیاز جهت رفع این مشکل موردی است که تمام شرکت کنندگان به آن اشاره کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان پریزنر در اختتامیه اجلاس بین‌المللی مقابله با توفان‌های ماسه و گرد و غبار اظهار کرد: رئیس جمهور محترم ایران در جلسه افتتاحیه چالش گرد و غبار عمومی است و مقابله با آن به مشارکت بین‌المللی نیاز دارد.

وی ادامه داد: طی این اجلاس درباره توفان‌های گرد و غبار صحبت شد و مذاکراتی نیز میان کشور‌هایی که تحت تاثیر گرد و غبار هستند صورت گرفت. از جمله موارد دیگر که در این اجلاس مطرح شده است، می‌توان به تغییرات اقلیمی و تخریب‌های اجتماعی، اقتصادی و تاثیرات چالش گرد و غبار اشاره کرد. در این خصوص همه به این نتیجه رسیدند که با توجه به چند وجهی بودن توفان‌های ماسه و گرد و غبار، باید مشارکت بین‌المللی وجود داشته باشد.

نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران ادامه داد: پدیده‌هایی همچون گرد و غبار ما را مجاب می‌کنند که برای شناخت نقاط قوت و تقویت همکاری‌های مشترک تلاش کنیم.

پریزنر تاکید کرد: نیمی از پدیده‌های طبیعی ناشی از دخالت‌های انسانی است به همین دلیل اتخاذ اقدامات قطعی در خصوص آب، خاک و اتخاذ سیاست‌هایی برای جلوگیری از تخریب خاک و ایجاد یک صندوق مالی برای تامین نیاز جهت رفع این مشکل موردی است که تمام شرکت کنندگان به آن اشاره کردند.

نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران در پایان خاطرنشان کرد: گرد و غبار یک مسئله فرامرزی است که به مشارکت جمعی همه کشور‌ها نیاز دارد تا آینده‌ای بهتر با هوای پاک و زندگی خوشحال برای مردم فراهم کنیم. / تسنیم

ارسال نظر