تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

تشدید درگیری‌ها در جنوب لبنان / تعداد کشته‌ها به ۸ نفر رسید

تشدید درگیری‌ها در جنوب لبنان / تعداد کشته‌ها به ۸ نفر رسید همزمان با تشدید درگیری‌ها در اردوگاه فلسطینی «عین‌الحلوه» واقع در جنوب لبنان، تعداد تلفات افزایش پیدا کرد و به ۸ کشته و ۱۲۸ زخمی رسید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود تلاش‌ها برای آتش‌بس در اردوگاه فلسطینی «عین‌الحلوه» در جنوب لبنان که از روز شنبه از سرگرفته شد، درگیری‌ها نه تنها کاهش پیدا نکرده، بلکه افزایش یافته است.

النشره امروز دوشنبه گزارش داد که در این درگیری‌ها تاکنون، ۸ نفر کشته شده و ۱۲۸ نفر زخمی شدند که ۵ تن از زخمی‌ها از نیرو‌های ارتش لبنان هستند.

درپی درگیری‌های عین الحلوه نجیب میقاتی، نخست‌وزیر پیشبرد امور (موقت) لبنان در تماسی تلفنی با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این باره گفتگو کرد.

میقاتی در این تماس بر اولویت توقف اقدامات نظامی و همکاری با دستگاه‌های امنیتی لبنان برای رفع تنش‌های موجود در اردوگاه مذکور تاکید کرد.

این درگیری‌ها درحالی ازسر گرفته شده است که الجزیره جمعه اعلام کرده بود، توافق آتش‌بس در اردوگاه آوارگان فلسطینی عین الحلوه در جنوب لبنان در نتیجه رایزنی‌های ارتش لبنان و نمایندگانی از جنبش‌های فتح و حماس منعقد شده است.

پنج‌شنبه شب درگیری‌های شدیدی میان جنبش فتح و طرف‌های دیگر در دو منطقه البرکسات و بستان القدس رخ داد که به زخمی شدن چند تن انجامید. این درگیری‌ها پس از آن شکل گرفت که پنج شنبه دو بمب در اردوگاه عین الحلوه منفجر شد.

ترور نافرجام «محمود خلیل» ملقب به «ابو قتاده» یکی از فرماندهان گروه موسوم به «عصبه الانصار» فلسطین در این اردوگاه که هشتم مرداد ماه گذشته رخ داد، بهانه آغاز این درگیری‌ها شده بود.

این فرمانده امنیتی مجروح شد، اما یک پناهجوی فلسطینی به نام «عبد فرهود» از اعضای گروه موسوم به «الشباب المسلم» کشته و شش نفر دیگر از جمله دو کودک زخمی شدند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار