ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

اوکراین: برلین برای ارسال موشک دوربرد سریعتر تصمیم بگیرید

اوکراین: برلین برای ارسال موشک دوربرد سریعتر تصمیم بگیرید وزیر امور خارجه اوکراین در دیدار با همتای آلمانی خود، درخواست کرد که برلین سریعتر درباره ارسال موشک‌های دوربُرد تاراس تصمیم گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز دوشنبه از برلین خواست تا به این کشور موشک‌های دوربُرد تاراس ارسال کند.

کولبا این درخواست را در جریان سفر از پیش اعلام نشده «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان به کی‌یف مطرح کرد.

بائربوک در جریان این سفر بر حمایت خلل ناپذیر آلمان از اوکراین تاکید کرده و پیشرفت کی‌یف در راستای پیوستن به اتحادیه اروپا را ستود، اما کولبا گفت آلمان باید تصمیم‌گیری درباره ارسال موشک به اوکراین را تسریع بخشد.

کولبا در جریان کنفرانس خبری مشترک با بائربوک گفت: «من درک نمی‌کنم چرا زمان را تلف می‌کنیم. در صورتی که ما پیشتر تاراس را در اختیار داشتیم، دستاورد‌های بیشتری داشته و زندگی نظامیان و غیرنظامیان اوکراینی بیشتری را نجات می‌بخشیدیم».

اوکراین از ماه ژوئن ضد حملات خود علیه روسیه را آغاز کرده است، اما تاکنون دستاورد چشمگیری در این حملات نداشته است. کی‌یف از کشور‌های غربی خواسته است تا به این کشور جت‌های جنگنده و موشک‌هایی بدهد که به کمک آن‌ها بتواند عمق مناطق تحت کنترل روسیه را هدف قرار دهد.

وزیر امور خارجه اوکراین در ادامه سخنانش گفت: «ما به روندهایتان احترام می‌گذاریم، اما تا آنجایی که ما درباره تاراس می‌دانیم حتی یک دلیل برای عدم انجام آن وجود ندارد».

آلمان که یکی از حامیان اصلی اوکراین در جنگ با روسیه بوده تا کنون تسلیحات زیادی از جمله تانک‌های لئوپارد به اوکراین ارسال کرده است، اما تا کنون تصمیم نهایی خود را برای ارسال موشک‌های دوربرد تاراس اتخاذ نکرده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار