اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

افزایش صادرات نفت ایران به چین

پس از تمدید کاهش تولید و عرضه نفت از سوی عربستان و روسیه که قیمت نفت را بالا برد، تمایل برای نفت خام ایران در چین، بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت جهان در حال افزایش است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ این درحالی است که تهران با وجود تحریم‌های آمریکا تولید و صادرات نفت خود را افزایش داده است.

پالایشگاه‌های کوچک چین موسوم به «تی‌پات‌ها» ذخایر خود را با نفت ایران پر کرده‌اند تا در فصل اوج تقاضا از حاشیه سود قوی بهره ببرند اما پالایشگاه‌های بزرگ دولتی در این زمینه احتیاط می‌کنند.

آمارهای موسسه مشورتی FGE و ورتکسا نشان می‌دهد، صادرات حدود 1.5 میلیون بشکه‌ای نفت ایران در بالاترین سطح در 4 سال گذشته قرار دارد و 80 درصد آن به چین صادر می‌شود.

ایمان ناصری، مدیر بخش خاورمیانه (غرب آسیا) موسسه FGE گفت، صادرات نفت ایران به چین می‌تواند 200 هزار تا 300 هزار بشکه در روز دیگر افزایش یابد و از 1.2 میلیون بشکه در روز به 1.3 میلیون بشکه در روز برسد.

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به رویترز گفته است، آمریکا به اجرای تحریم‌ها علیه صنایع نفت و پتروشیمی ایران ادامه می‌دهد و دور زدن تحریم‌های ایران هزینه‌های سنگینی خواهد داشت.

وی افزود، شرکت‌های دولتی چین هنوز واردات از ایران و پالایش نفت این کشور را ازسرنگرفته‌اند زیرا تحریم‌های آمریکا و احتمال مواجه با تحریم‌های ثانویه همچنان پابرجاست.

پکن بارها مخالف خود را با تحریم‌های ایران اعلام و خواستار لغو آنها شده است.

به گفته منابع آگاه، با رسیدن تولید ایران به نزدیک 3.6 میلیون بشکه در روز، این کشور حدود 2 میلیون بشکه در روز نفت خام و همچنین میعانات گازی صادر می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر