رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رئیس امارات: با مصر روابط تاریخی داریم

رئیس امارات: با مصر روابط تاریخی داریم رئیس امارات در واکنش به سفر رئیس جمهور مصر به ابوظبی، روابط دو کشور را تاریخی و مستحکم خواند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر. «محمد بن زاید» رئیس امارات پس از دیدار با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور، روابط دو کشور را تاریخی خواند.

 

به نوشته روزنامه اماراتی «الخلیج»، بن زاید پس از دیدار با السیسی نوشت: «از دیدار با عبدالفتاح السیسی در ابوظبی خرسند شدم، روابط امارات و مصر تاریخی و مستحکم و مبتنی بر توافق و همبستگی است، امارات همواره مشتاق مشورت با برادران خود به نفع کشور و ملتمان و ثبات منطقه و توسعه آن است».

 

السیسی دوشنبه شب(دیشب) در سفری به ابوظبی با بن زاید دیدار و درباره روابط دو کشور و مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

 

«احمد فهمی» سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر گفت که دو طرف در این دیدار روابط برادرانه دو کشور، راهکارهای تقویت روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف به ویژه همکاری اقتصادی، سرمایه‌گذاری مشترک و مبادلات تجاری را بررسی کردند.

 

به نوشته وبگاه «القاهرة الإخباریة»، سخنگوی ریاست جمهوری مصر گفت که بن‌زاید و السیسی همچنین آخرین تحولات منطقه‌ای و مسائل دارای اهتمام مشترک را مورد بررسی قرار داده و بر تداوم تلاش‌های مشترک در خصوص حل‌وفصل بحران‌های منطقه‌ای تأکید کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار