جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم

مخبر: سخنان رئیس جمهور در سازمان ملل، محاکمه غرب و دفاعی مقتدرانه از قرآن و اسلام بود

معاون اول رئیس جمهور به سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل اشاره کرد و گفت: سخنرانی آیت الله رئیسی به نوعی محاکمه غرب و آمریکا و دفاعی مقتدرانه از قرآن و اسلام بود که توفیق بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران، کشورهای مسلمان و جوامع انقلابی محسوب می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه هیات وزیران صبح امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ضمن ارائه گزارشی از روند مثبت رشد اقتصادی در سال جاری، بر هزینه کرد منابع آزاد شده در راستای مهار تورم و رشد تولید تأکید شد.

 

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با قدردانی از گزارش مثبت بانک مرکزی از رشد اقتصادی کشور، به سخنرانی مقتدرانه رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل که شب گذشته انجام شد اشاره کرد و گفت: سخنرانی آیت الله دکتر رئیسی به نوعی محاکمه غرب و آمریکا و دفاعی مقتدرانه از قرآن و اسلام بود که توفیق بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران، کشورهای مسلمان و جوامع انقلابی محسوب می شود.

 

مخبر همچنین با اشاره به دیدارهای مختلف رئیس جمهور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل خاطرنشان کرد: رئیس جمهور کشورمان در این سفر دیدارها و مذاکرات مثبت و سازنده ای با سران و مقامات کشورهای مختلف داشته است که امیدواریم نتایج و دستاوردهای خوب این مذاکرات را شاهد باشیم.

 

معاون اول رئیس جمهور در ادامه از وزارت امور خارجه و بانک مرکزی بخاطر تلاش های صورت گرفته برای آزادسازی منابع و دارایی های کشورمان قدردانی کرد و افزود: هدفگذاری دولت این است که این منابع در راستای تحقق شعار سال یعنی رشد تولید و مهار تورم و همچنین مردمی سازی اقتصاد تخصیص یابد و تیم اقتصادی دولت بویژه وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باید در این زمینه کوشا باشند.

 

مخبر از وزارت نفت نیز بخاطر مدیریت مطلوب در بخش تامین و توزیع بنزین مورد نیاز مردم تشکر کرد و اظهار داشت: با توجه به افزایش مسافرت ها در ایام اربعین، حجم بالای سفرها به مشهد مقدس در ایام پایانی ماه صفر و رشد قابل توجه ترددها در تعطیلات اخیر، جا دارد که از وزارت نفت بخاطر مدیریت خوب و دقیق تامین و توزیع بنزین قدردانی شود.

 

محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه با بیان اینکه از ابتدای سال جاری شاهد رشد اقتصادی در تمامی بخش ها هستیم، اظهار داشت: رشد اقتصادی در برخی حوزه ها خارج از تصورات و پیش بینی ها بوده که به عنوان مثال در بخش نفت امروز رشد ۱۶,۵ درصدی داریم و در بخش های دیگر صنایع و معادن، کشاورزی، خدمات، ساختمان و سایر بخش ها نیز با روند رو به رشد مواجه هستیم.

 

رئیس کل بانک مرکزی افزود: سال گذشته رشد اقتصادی در برخی حوزه ها خوب بود و در برخی حوزه ها ضعیف تر بود و هرچه به پایان سال نزدیک شدیم این روند بهتر شد اما مشخصه و ویژگی قابل توجه رشد اقتصادی در سال جاری این است که این رشد مثل سال گذشته ناموزون نیست و تمامی بخش ها و حوزه ها با رشد خوبی مواجه هستند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار