تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 شهریور 1402

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 شهریور 1402 قیمت طلا و سکه در حالی طی دو روز متوالی با کاهش همراه شد که این بار قرعه تغییر کانال نصیب نیم و ربع سکه شد. این کاهش قیمت را فعالان بازار طلا متاثر از سیگنال اخبار سیاسی اثرگذار بر قیمت دلار می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز قیمت طلا و سکه برخلاف روز گذشته در روند متوازنی قرار گرفتند. با وجود افزایش نزدیک به سه دلاری قیمت انس جهانی طلا،‌ قیمت در بازار فلز زرد بر مدار کاهش قیمت دلار چرخید. کاهش‌ قیمت قطعات سکه از ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان بود و این حرکت نزولی قیمت، نیم‌سکه را ۱۴ میلیونی و قیمت ربع سکه را ۹ میلیونی کرد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش قیمت انس جهانی طلا با رقم ۱۹۳۳ دلار در حال معامله است. به اعتقاد فعلان بازار فلز زرد اخبار سیاسی روند کاهشی به قیمت دلار داده و این موضوع منجر به تغییر کانال قطعات سکه شده است.

در همین راستا سهراب اشرفی فعال اقتصادی و کارشناس بازار طلا و جواهر با اشاره به دو فاکتور تعیین کننده قیمت در بازار فلز زرد به تجارت‌نیوز گفت: «قیمت انس جهانی طلا و قیمت دلار در بازار آزاد تعیین کننده قیمت طلا و سکه در بازار داخلی است. با توجه به اینکه در چند روز اخیر قیمت‌ دلار روند کاهشی داشته، شاهد این هستیم که قطعات سکه کانال عوض کرده‌اند.»

وی با اشاره به اخبار مثبت تبادل زندانیان دو تابعیتی و گشایش‌های ارزی خاطرنشان کرد: «این اخبار مثبت باعث شد که دلار مقداری تحت فشار قرار گیرد و به کانال ۴۹ هزار تومان برگردد. پایین آمدن قیمت اسکناس آمریکایی باعث شده قیمت طلا و سکه روند کاهشی داشته باشد و در صورت تداوم این روند کاهشی، مسلما در روزهای آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت طلا و سکه خواهیم بود.»

این فعال اقتصادی در خصوص روند قیمت بازار فلز زرد در ۶ ماهه دوم سال گفت: «طی سال‌های گذشته و در نیمه دوم سال ما همیشه نوسانات افزایشی قیمت دلار را به ویژه در ماه‌های آذر و دی داشتیم. در طول ۳۰ سال گذشته همیشه بالاترین قیمت دلار اول ژانویه یعنی اواسط دی بوده و بعد از آن تا پایان سال روند دلار تضعیف شده است.»

وی افزود: «برای نیمه دوم سال‌ جاری هم این انتظار وجود دارد که مجددا در آذر و یا دی مقداری کمبود فیزیکی دلار در بازار آزاد داشته باشیم و نتیجه آن نیز افزایش قیمت دلار در ماه‌های مذکور است. بنابراین متعاقب افزایش اسکناس دلار،‌ قیمت طلا و سکه نیز صعودی خواهد شد.»

اشرفی تاکید کرد: «شاخص‌های اقتصادی که در همه کشورهای دنیا دخیل است و در کشور ما نیز وجود دارد، نتیجه‌اش این می‌شود که ما مقداری افزایش قیمت دلار را در نیمه دوم سال داشته باشیم.»

امروز ۲۹ شهریور قیمت سکه امامی با کاهش ۳۰۳ هزار تومانی با قیمت ۲۷ میلیون و ۵۴۴ هزار تومان معامله شد. در روز جاری سکه بهار نیز کاهش ۱۰۳ هزار تومانی داشت. این قطعه که دیروز به کانال ۲۴ میلیونی برگشته بود با قیمت ۲۴ میلیون و ۸۸۸ هزار تومان معامله شد.

امروز نیم‌سکه با افت ۱۵۰ تومانی به کانال ۱۴ میلیونی برگشت و با قیمت ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله شد. ربع سکه نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی به کانال ۹ میلیونی ورود کرد و با قیمت ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد. در روز جاری سکه گرمی ۱۰۰ هزار تومان ارزان شد و با قیمت پنج میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله شد.

در روز جاری قیمت طلا نیز کاهش داشت. در لحظه نگارش این گزارش هر مثقال طلای ۱۸ عیار با کاهش ۴۰۹ هزار تومانی با رقم ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز افت ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومانی داشت و به رقم دو میلیون و ۳۲۹ هزار تومان رسید. طلای دست دوم نیز به قیمت دو میلیون ۲۹۸ هزار تومان رسید.

در بیست و نهمین روز از شهریور حباب قطعات سکه به غیر از سکه بهار کاهشی شد. امروز حباب سکه ‌امامی ۱۱۱ هزار تومان، نیم‌سکه ۵۳ هزار تومان، ربع‌ سکه ۵۱ هزار تومان و سکه گرمی ۷۶ هزار تومان کاهش داشتند. حباب سکه بهار با افزایش ۹۵ هزار تومانی تنها قطعه‌ای بود که رشد حباب داشت./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار