عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

امیرعبداللهیان در دیدار با همتای سوئدی خواستار آزادی حمید نوری شد

وزیر امو‌ر خارجه در دیدار همتای سوئدی با بیان اینکه هیچ تردیدی نیست که پشت پرونده حمید نوری منافقین هستند، گفت: انتظار ما آن است که دولت سوئد در مرحله تجدیدنظر تصمیم عاقلانه و شجاعانه بگیرد و او آزاد شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «توبیاس بیلستروم» وزیر امور خارجه سوئد با حضور در محل اقامت حسبن امیرعبداللهیان در نبویورک با وی دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با اشاره به چند بار گفتگوی تلفنی مشترک با همتای سوئدی طی ماه‌های گذشته گفت: موضوعات مهمی برای گفتگو و تبادل نظر در حوزه‌های مختلف داریم. اما مهمترین موضوع، تداوم اهانت به قرآن کریم در کشور شماست.

امیرعبداللهیان با اشاره به جریحه دار شدن احساسات ۲ میلیارد مسلمان جهان از اهانت‌های مکرر به قرآن کریم در کشور سوئد افزود: دفاع از ارزش‌های سوئد به قیمت نادیده گرفتن ارزش‌های ۲ میلیارد مسلمان جهان قابل پذیرش نیست، فلذا می‌خواهیم بر اهمیت و ضرورت مسئولیت پذیری و پاسخگویی دولت سوئد در این زمینه تاکید کنیم.

وزیر امور خارجه تصریح کرد در مورد تبادل سفرا منتظر یک اقدام خوب درباره قرآن کریم در کشور سوئد هستیم.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره وضعیت حمید نوری شهروند ایرانی زندانی در سوئد گفت: هیچ تردیدی نیست که پشت پرونده آقای نوری منافقین هستند که دست‌شان به خون هزاران شهروند ایرانی آلوده است و انتظار ما آن است که دولت سوئد در مرحله تجدیدنظر تصمیم عاقلانه و شجاعانه بگیرد و او آزاد شود.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اینکه تاریخ روابط دو کشور ایران و سوئد مملو از همکاری است، گفت: ما برای همکاری‌های مثبت و سازنده در زمینه‌های مختلف آمادگی داریم.

وزیر امور خارجه سوئد نیز در این دیدار گفت: اسلام هراسی نزد دولت سوئد جایی ندارد و ما طرفدار بردباری دینی هستیم.

وی تمایل کشورش را به تداوم گفتگو و همکاری با ایران اعلام کرد. وی در خصوص برخی موضوعات کنسولی مورد نظر کشورش گفتگو کرد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار