طرز تهیه زیتون پرورده با طعمی خاص-راهبرد معاصر

طرز تهیه زیتون پرورده با طعمی خاص

برای درست کردن زیتون پرورده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ زیتون پرورده از آن مزه‌هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است.

زیتون پرورده از محصولات زیرشاخه زیتون می‌باشد که در کنار سفره‌ها می‌تواند به یک خوراکی فوق‌العاده دوست داشتنی تبدیل شود که ما بر این اساس برای شما طرز تهیه اصلی و اصولی زیتون پرورده را آماده کردیم تا شما نیز بتوانید این خوراکی کنار غذای خوشمزه را در سفره هایتان داشته باشید.

مواد لازم زیتون پرورده

مواد لازم اندازه
زیتون ۱ کیلوگرم
رب انار ۱ ق غ
مغز گردو ۳۰۰ گرم
آب انار نصف استکان
دانه انار نصف پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
سیر رنده شده ۱ بوته
سبزی معطر مقداری
نمک میزان لازم
گلپر میزان لازم

طرز تهیه زیتون پرورده

زیتون شور برای درست کردن زیتون پرورده
برای درست کردن زیتون پرورده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود.
مخلوط کردن زیتون با گردو و رب انار
بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین، آب انار و به همراه آن دانه‌های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. / نمناک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار