عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

برای تقویت معده و کبد گردو بخورید

گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص گردو اظهار داشت: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراکه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب در بدن می‌شود. حاوی ویتامین‌های E، B ۶، B ۹، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسید‌ها چرب، امگا۳ و آنتی اکسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.

یارقلی با اشاره به خواص این مغز، یادآور شد: مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: بهترین نوع گردو، پوست نازک، پرگوشت و تازه آن است که در لحظه مصرف پوست گرفته شود؛ چراکه مغز گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید کرده و به ویژه برای مبتلایان به چربی خون و صاحبان مزاج گرم و خشک مناسب نیست.

وی متذکر شد: خوردن زیاده از حد گردو به خصوص در افراد گرم مزاج در فصول گرم سال و در مناطق گرمسیری می‌تواند باعث بروز جوش، زخم‌های دهانی، ورم لوزه و التهاب شود.

یارقلی ابراز کرد: بنابراین توصیه می‌شود جانب اعتدال را در مصرف رعایت کرده و از مصلحات آن مانند انار ترش، رب انار و سکنجبین غافل نشویم. / فارس

کلمات کلیدی: کبد معده گردو
ارسال نظر