وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اذعان آلمان به ارائه تجهیزات قدیمی و معیوب به اوکراین

وزیر خارجه آلمان اذعان کرد که بخشی از کمک‌های نظامی این کشور به اوکراین برای جنگ با روسیه، بسیار قدیمی یا تجهیزاتی هستند که تقریبا در میدان عمل نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از انتشار اخبار و گزارش‌های متعددی درباره ارسال تجهیزات و تسلیحات قدیمی و معیوب توسط کشورهای غربی به اوکراین، آلمان رسماً این موضوع را تایید کرد.

 

«آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان شامگاه دوشنبه اذعان کرد که بخشی از کمک‌های نظامی این کشور به اوکراین برای جنگ با روسیه، بسیار قدیمی یا تجهیزاتی هستند که تقریبا در میدان عمل نمی‌کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بائربوک در این‌باره توضیح داد: «اگر فقط قول [کمک نظامی] بدهید و نتوانید آن را انجام دهید یا چیزی را تحویل دهید که کار نمی‌کند، کمکی نکرده‌اید. برخی از کمک‌های ما بسیار قدیمی بودند، ما می‌دانستیم و در همان ابتدا گفتیم که این‌ها چیزهایی هستند که واقعاً کار نمی‌کند».

 

وی با بیان اینکه اسلحه‌ها باید همراه با مهمات به اوکراین ارسال شود، گفت که دلیل تاخیر در تحویل کمک‌ها به کی‌یف، نیاز به اخذ تاییدیه‌های متعدد و زیاد است.

 

طبق این گزارش، دیپلمات ارشد آلمانی تایید کرد که برخی از تسلیحات ارسال شده توسط برلین به نیروهای مسلح اوکراین ممکن است به دلیل عدم ارائه گلوله‌های مناسب، در میدان جنگ کارایی نداشته باشند.

 

بائربوک همچنین افزود که هنوز نمی‌تواند بگوید که آیا برلین موشک‌های دوربرد تاروس را به اوکراین ارائه می‌کند یا خیر، زیرا لازم است تمام جزئیات روشن و مشخص شود دقیقاً چه کسی می‌تواند آنها را کنترل کند؛ که خود امری زمان‌بر است.

 

به نوشته اسپوتنیک، وی در بخش دیگری از اظهاراتش خواستار تغییر ساختار و اصلاح در سازمان ملل شد تا با واقعیت‌های جهان امروز مطابقت پیدا کند.

 

وزیر خارجه آلمان در این‌باره تصریح کرد: « کل مجمع عمومی نشان می‌دهد که جهان در دهه گذشته تغییر کرده، که این یک امر عادی است. اما نهادهای سازمان ملل تغییر نکرده‌اند، بنابراین ما نیاز به نوسازی کامل داریم از جمله در شورای امنیت داریم».

 

بائربوک اضافه کرد که شورای امنیت سازمان ملل حتی قبل از وقوع جنگ اوکراین هم عملکرد مناسبی نداشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار