کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

واگن‌های جدید به زودی وارد خطوط مترو می شوند

رئیس شورای شهر تهران به منعقد شدن قرارداد 790 واگن اشاره کرد و گفت: از 18 ماه آینده، واگن‌های جدید وارد خطوط مترو تهران می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر به موضوع ترافیک مهرماه اشاره کرد و گفت: مشخصا بیش از ظرفیت خیابان‌ها ما اتومبیل داریم و بیشتر شهروندان هم از اتومبیل شخصی استفاده می‌کنند و این خودروها تک‌سرنشین هستند. اگر اینها را جمع کنیم و در یک اتوبوس تردد کنند ببینید چقدر ترافیک کاسته می‌شود.

 

وی ادامه داد: حال این موضوع مطرح می‌شود که باید صف‌های طولانی برای مترو و اتوبوس بایستیم و وقتی مترو و اتوبوس رسید جا برای سوار شدن دارد؟ ما باید حمل و نقل عمومی را توسعه دهیم.

 

چمران همچنین به مشکل آلودگی هوا در نیمه دوم سال اشاره کرد و گفت: ما از چند روز دیگر وارونگی هوا را داریم و دوباره این مشکلات تکرار می‌شوند.

 

وی ادامه داد: پکن چه کرد که ده سال پیش یک شهر آلوده بود ولی حالا نیست. وقتی مطالعات صورت می‌گیرد می‌بینیم که آنها حمل و نقل عمومی را درست کرده و همچنین مشکل سوخت را برطرف کردند و برخی از شغل‌ها را دورکار کردند تا میزان رفت و آمد کمتر شود.

 

چمران همچنین به بودجه امسال شهرداری اشاره کرد و گفت: کار خارق‌العاده ای در بودجه انجام دادیم که علاوه بر 17 هزار میلیارد تومان بودجه‌ای که شهرداری درنظر گرفته بود، ما هم 10 هزار میلیارد تومان به سیستم حمل و نقل عمومی اضافه کردیم.

 

به گفته چمران، سه برابر بودجه ما قرارداد بستیم.

 

وی با بیان اینکه در جلسات آینده از معاون شهردار می‌خواهیم که به شورا بیاید و توضیحی در خصوص حمل و نقل دهد، گفت: معاون اعلام کند که چه زمان کارها عملیاتی می‌شود.

 

به گفته چمران از یک و نیم سال آینده تعدادی واگن نو وارد خطوط مترو می‌شود.

 

رئیس شورای شهر تهران همچنین با ورود تعدادی اتوبوس به شهر تهران در روز گذشته اشاره کرد و گفت: این تعداد ما را راضی نمی‌کند و هنوز به حد 2 هزار دستگاه نرسیده‌ایم ولی تمام فشارها را وارد کرده‌ایم تا اتوبوس‌سازان به وعده‌های خود عمل کنند./ فارس

ارسال نظر