تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟

کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه قطعاً میزان افزایش نرخ کرایه مترو در سال آینده کمتر از نرخ تورم خواهد بود، گفت: عدد نهایی حتماً کمتر از هزینه‌های تمام شده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 09
کد خبر: ۳۰۱۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید جعفر تشکری هاشمی عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران هنوز لایحه نرخ کرایه اتوبوس، مترو و تاکسی در سال ۱۴۰۵ را به شورا ارائه نداده است، اظهار کرد: قطعاً ملاک عمل ما در تعیین نرخ وسایل حمل و نقل عمومی، لایحه پیشنهادی شهرداری خواهد بود، اما ملاحظاتی نیز داریم که مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه نرخ کرایه مترو و اتوبوس‌های تندرو که در مالکیت شهرداری است حداقل افزایش را خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که در بخش مالکیتی شهرداری، افزایش بها به‌اندازه‌ای باشد که به مردم فشاری وارد نشود.

تشکری هاشمی همچنین تصریح کرد: در بخش خصوصی و برای مثال تاکسی‌ها که هزینه‌های مختلفی همچون تعمیر و بیمه بر عهده خودشان است و با تورم و افزایش هزینه‌های تعمیرات مواجه هستند، نرخ کرایه با رعایت ملاحظات هم برای رانندگان و هم برای شهروندان تعیین خواهد شد.

وی با اعلام اینکه اعداد برای راننده تاکسی و مسافر باید معقول باشد، خاطرنشان کرد: محل کسب درآمد رانندگان از همین بخش است و نیاز به حمایت دارند و از سویی دیگر برای مسافری که از تاکسی استفاده می‌کند، نرخ کرایه باید معقول باشد. در همین راستا برای تعیین نرخ کرایه تاکسی از شاغلان این صنف دعوت و نظرات آنها اخذ خواهد شد تا حقوق طرفین رعایت شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه قطعاً میزان افزایش نرخ کرایه اتوبوس و مترو کمتر از نرخ تورم خواهد بود، یادآور شد: عدد نهایی حتماً کمتر از هزینه‌های تمام شده خواهد بود. پیش‌بینی بنده این است که بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش در این بخش را در شورا تصویب نکنیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار