سردار رضایی: امنیت پایداری در مرز‌های کشور داریم قالیباف: ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت رزمایش مشترک ایران و ارمنستان برگزار می‌شود تصویب لایحه دو فوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی کشور به دولت مومنی: از تجارب وزرای پیشین کشور استفاده می‌کنیم دستور پزشکیان برای کمک به خانواده معدنکاران دامغانی / اعلام نتایج بررسی حادثه تا ۲ هفته دیگر در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست پزشکیان چه گذشت؟ تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در استان کردستان + تصاویر ماموریت قالیباف به کمیسیون صنایع برای پیگیری ابعاد حادثه معدن دامغان دستور فوری رئیس‌جمهوری به وزیر صمت برای بررسی ابعاد حادثه معدن دامغان وزیر کشور دستور رسیدگی فوری به حادثه معدن مهماندویه را صادر داد انهدام یک تیم تروریستی وابسته به داعش در استان کردستان ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود عزل ۳ مدیر پس از استفاده از بالگرد هلال احمر در خرم‌آباد مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است

مجوز مجلس به سازمان محیط زیست برای نظارت بر واحدهای آلاینده

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا به سازمان محیط زیست اجازه دادند از طریق آزمایشگاه های معتمد و همکار، بر میزان آلایندگی و ارزیابی خوداظهاری واحدهای آلاینده، نظارت کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.

 

بهارستان نشینان در این جلسه با بند (ب) ماده 22 این لایحه از مجموع 220 نماینده حاضر در جلسه علنی با 164 رأی موافق، 23 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع، موافقت کردند.

 

براساس بند (ب) ماده 22 این لایحه؛ دستگاههای اجرائی مکلفند طرح های کلان توسعه ای خود را مورد ارزیابی راهبردی زیست محیطی قرار داده و گزارش آن را برای تأیید به سازمان حفاظت محیط زیست ارسال نمایند. آیین نامه اجرائی این بند، مشتمل بر تعریف طرح های کلان توسعه ای ظرف چهار ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، توسط سازمان حفاظت محیط زیست تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد.

 

در ادامه وکلای ملت با بند (پ) ماده 22 لایحه مذکور از مجموع 213 نماینده حاضر در جلسه علنی 137 با رأی موافق، 40 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع موافقت کردند.

 

براساس بند (پ) ماده 22 لایحه مذکور؛ سازمان حفاظت محیط زیست مجاز است از طریق آزمایشگاه های معتمد و همکار، بر میزان آلایندگی و ارزیابی خوداظهاری واحدهای آلاینده و واسنجی (کالیبراسیون) تجهیزات پایش آلاینده های منابع زیستی نظارت نماید.

 

پرداخت تعرفه خدمات مذکور بر عهده واحدهای مشمول می باشد. آیین نامه اجرائی این بند مشتمل بر تعیین شاخص ها، ضوابط و معیارهای زیست محیطی و تعرفه های ارائه خدمات به واحدهای مشمول، ظرف سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان مذکور تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد.

 

لازم به ذکر است که مصوبات نمایندگان در جلسه علنی درباره جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تایید شورای نگهبان دارد./ تسنیم

ارسال نظر