دباره بیماری اضطرابی پانیک چه می دانید؟-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

دباره بیماری اضطرابی پانیک چه می دانید؟

موضوعی که مردم با آن مواجه می‌شوند و گاهی مجبور می‌شوند حتی شبانه خود را به اورژانس‌های روانپزشکی برسانند بیماری‌های اضطرابی یا پانیک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۷۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر فائزه تاتاری متخصص اعصاب و روان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص گفت: اضطراب تا حدی واکنش طبیعی است و مکانیسم دفاعی ما در برابر خطر می‌باشد، اما معمولا در مورد حملات استرسی بدون اینکه موضوع و یا حادثه‌ای برای استرس و اضطراب وجودداشته باشد این حمله پیش میاد.

وی گفت: علائم به صورت ترس ناگهانی و شدید نشان داده می‌شود به طوریکه آرامش فرد را بهم میزند و در حد چند دقیقه تپش قلب، لرزش و تنگی نفس ایجاد می‌کند و بیمار گمان می‌کند که بیماری قلبی دارد و حتی گاهی فرد احساس می‌کند که هر لحظه ممکن است دیوانه شود.

به گفته دکتر تاتاری بخشی از بیماری‌های جسمانی هم مانند: کم کاری یا پرکاری تیروئید یا کمبود ویتامین ب ۱۲ یا کمبود آهن باعث این بیماری می‌شود.

این پزشک متخصص عنوان کرد: عمدتاً ترس و اضطراب علائمی را در فرد ایجاد می‌کند که آرام آرام روی عملکرد اجتماعی و روابط با دیگران تاثیر می‌گذارد و اهمیت این موضوع را دو چندان می‌کند.

وی با بیان اینکه درمان‌های خاصی مثل درمان‌های دارویی و درمان‌های غیر دارویی موثر برای این بیماری وجود دارد گفت: یک باور اشتباه وجود دارد که دارو‌هایی که برای اضطراب استفاده می‌شود باعث اعتیاد به آن دارو‌ها می‌شود و این باور درست نیست، چون اگر دارو به اندازه باشد به هیچ وجه باعث اعتیاد نمی‌شود. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار