دباره بیماری اضطرابی پانیک چه می دانید؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

دباره بیماری اضطرابی پانیک چه می دانید؟

موضوعی که مردم با آن مواجه می‌شوند و گاهی مجبور می‌شوند حتی شبانه خود را به اورژانس‌های روانپزشکی برسانند بیماری‌های اضطرابی یا پانیک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۷۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر فائزه تاتاری متخصص اعصاب و روان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص گفت: اضطراب تا حدی واکنش طبیعی است و مکانیسم دفاعی ما در برابر خطر می‌باشد، اما معمولا در مورد حملات استرسی بدون اینکه موضوع و یا حادثه‌ای برای استرس و اضطراب وجودداشته باشد این حمله پیش میاد.

وی گفت: علائم به صورت ترس ناگهانی و شدید نشان داده می‌شود به طوریکه آرامش فرد را بهم میزند و در حد چند دقیقه تپش قلب، لرزش و تنگی نفس ایجاد می‌کند و بیمار گمان می‌کند که بیماری قلبی دارد و حتی گاهی فرد احساس می‌کند که هر لحظه ممکن است دیوانه شود.

به گفته دکتر تاتاری بخشی از بیماری‌های جسمانی هم مانند: کم کاری یا پرکاری تیروئید یا کمبود ویتامین ب ۱۲ یا کمبود آهن باعث این بیماری می‌شود.

این پزشک متخصص عنوان کرد: عمدتاً ترس و اضطراب علائمی را در فرد ایجاد می‌کند که آرام آرام روی عملکرد اجتماعی و روابط با دیگران تاثیر می‌گذارد و اهمیت این موضوع را دو چندان می‌کند.

وی با بیان اینکه درمان‌های خاصی مثل درمان‌های دارویی و درمان‌های غیر دارویی موثر برای این بیماری وجود دارد گفت: یک باور اشتباه وجود دارد که دارو‌هایی که برای اضطراب استفاده می‌شود باعث اعتیاد به آن دارو‌ها می‌شود و این باور درست نیست، چون اگر دارو به اندازه باشد به هیچ وجه باعث اعتیاد نمی‌شود. / بهداشت نیوز

ارسال نظر