دباره بیماری اضطرابی پانیک چه می دانید؟-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

دباره بیماری اضطرابی پانیک چه می دانید؟

موضوعی که مردم با آن مواجه می‌شوند و گاهی مجبور می‌شوند حتی شبانه خود را به اورژانس‌های روانپزشکی برسانند بیماری‌های اضطرابی یا پانیک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۷۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر فائزه تاتاری متخصص اعصاب و روان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص گفت: اضطراب تا حدی واکنش طبیعی است و مکانیسم دفاعی ما در برابر خطر می‌باشد، اما معمولا در مورد حملات استرسی بدون اینکه موضوع و یا حادثه‌ای برای استرس و اضطراب وجودداشته باشد این حمله پیش میاد.

وی گفت: علائم به صورت ترس ناگهانی و شدید نشان داده می‌شود به طوریکه آرامش فرد را بهم میزند و در حد چند دقیقه تپش قلب، لرزش و تنگی نفس ایجاد می‌کند و بیمار گمان می‌کند که بیماری قلبی دارد و حتی گاهی فرد احساس می‌کند که هر لحظه ممکن است دیوانه شود.

به گفته دکتر تاتاری بخشی از بیماری‌های جسمانی هم مانند: کم کاری یا پرکاری تیروئید یا کمبود ویتامین ب ۱۲ یا کمبود آهن باعث این بیماری می‌شود.

این پزشک متخصص عنوان کرد: عمدتاً ترس و اضطراب علائمی را در فرد ایجاد می‌کند که آرام آرام روی عملکرد اجتماعی و روابط با دیگران تاثیر می‌گذارد و اهمیت این موضوع را دو چندان می‌کند.

وی با بیان اینکه درمان‌های خاصی مثل درمان‌های دارویی و درمان‌های غیر دارویی موثر برای این بیماری وجود دارد گفت: یک باور اشتباه وجود دارد که دارو‌هایی که برای اضطراب استفاده می‌شود باعث اعتیاد به آن دارو‌ها می‌شود و این باور درست نیست، چون اگر دارو به اندازه باشد به هیچ وجه باعث اعتیاد نمی‌شود. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار