پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

گالانت: عملیات حماس، اعلام جنگ با اسرائیل بود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از تشکیل جلسه‌ای امنیتی برای ارزیابی وضعیت نبرد «طوفان الاقصی»، اذعان کرد که جنبش حماس با آغاز این عملیات، به رژیم اسرائیل اعلام جنگ کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز، شنبه ۷ اکتبر پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» از سوی جنبش اسلامی حماس، درباره وضعیت امنیتی سرزمین‌های اشغالی تشکیل جلسه داد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «آی۲۴»، گالانت پس از ارزیابی وضعیت نبرد در مقر وزارت جنگ اسرائیل، مدعی شد: «حماس مرتکب اشتباه بزرگی شده و علیه اسرائیل اعلام جنگ کرده است».

 

وزیر جنگ صهیونیست‌ها در ادامه اذعان کرد: «همه سربازان اسرائیلی در هر نقطه‌ای علیه دشمن می‌جنگند؛ اسرائیل در این نبرد پیروز خواهد شد».

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم در واکنش به عملیات گسترده نیروهای مقاومت در اراضی اشغالی، با بیان اینکه «در وضعیت جنگی قرار داریم»، مدعی شده بود نیروهای ارتش رژیم اشغالگر در این جنگ پیروز خواهند شد.

 

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هم امروز ضمن اذعان به نفوذ رزمندگان مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی، اعلام کرد: «اسرائیل تحت حمله قرار دارد و حماس در عملیاتی تروریستی به آن نفوذ کرده است. ما هر چه بتوانیم برای محافظت از خودمان انجام می‌دهیم».

 

نیروهای مقاومت فلسطین، صبح امروز، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار دادند. این عملیات تاکنون حدود ۶ کشته و ۲۵۰ زخمی از صهیونیست‌ها برجای گذاشته که به بیمارستان‌های رژیم موقت اعزام شده‌اند.

 

رسانه‌های صهیونیستی بعد از آغاز عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت اسلامی حماس، از وضعیت سرزمین‌های اشغالی به «غافلگیری کامل اسرائیل» توصیف کرده و تأکید کردند که ارتش رژیم اشغالگر تاکنون چنین نبردی را تجربه نکرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر