سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

تلفات زلزله افغانستان به ۲۰۰ تن رسید

برخی رسانه‌ها به نقل از مقامات افغانستان اعلام کردند که در پی وقوع زلزله در مناطق شمال‌غربی این کشور تاکنون دست‌کم ۱۸۰ نفر جان باختند و صدها نفر نیز زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از رئیس بیمارستان ولایت هرات اعلام کرد که آمارها نشان می‌دهد که در دو زلزله قدرتمند دیروز شنبه تاکنون دست‌کم ۱۸۰ نفر جان باختند و نزدیک به ۶۰۰ نفر نیز مجروح شدند.

 

به گفته این مقام افغانستانی عملیات امدادونجات برای یافتن افراد گرفتار در زیر آوار ادامه دارد و احتمال افزایش کشته‌های این حادثه نیز زیاد است.

 

«موسی اشعری»، رئیس مدیریت حوادث طبیعی ولایت هرات افغانستان اما اعلام کرده که تاکنون ۱۲۰ نفر در این زلزله جان باختند و بیش از ۱۰۰۰ نفر از جمله زنان، کودکان و سالمندان مجروح شدند.

 

وی همچنین اعلام کرد که اداره طالبان به دلیل احتمال وقوع پس‌لرزه‌های بیشتر وضعیت فوق العاده اعلام کرده و ده‌ها روستا در ولسوالی (شهرستان) «زنده جان»به طور کامل ویران شده‌اند و ۶۰۰ زخمی نیز از زیر آوار بیرون کشیده شد.

 

بنابرگزارش سازمان زمین‌شناسی آمریکا، قدرت این دو زلزله ۶.۲ ریشتر بوده و مرکز زمین‌لرزه در حدود ۲۵ مایلی شمال‌غربی شهر هرات در نزدیکی مناطق مرزی ایران قرار داشت و حداقل هفت پس‌لرزه به دنبال این دو زلزله رخ داد؛ فاصله دو زلزله کمتر از دو ساعت بود.

 

دیروز رسانه‌های محلی افغانستان از وقوع دو زلزله در مناطق غربی این کشور از جمله ولایت‌های هرات، بادغیس و فراه خبر دادند. بر اساس گزارش‌ها، این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده و در ترکمنستان و ازبکستان نیز احساس شده است.

 

رسانه‌های داخلی ایران نیز اعلام کردند این زمین‌لرزه در شهر مشهد نیز احساس شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار