قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

غربالگری سلامت روان چهار میلیون دانش‌آموز ایرانی

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که از اردیبهشت سال گذشته تا کنون چهار میلیون دانش‌آموز از نظر «سلامت روانی» غربالگری شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر باقرزاده افزود: برنامه‌ای تحت عنوان نظام مراقبت از دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی داریم؛ در این راستا از اردیبهشت‌ماه تا به امروز بیش از چهار میلیون دانش آموز را غربالگری کرده‌ایم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش درباره فرآیند غربالگری یاد شده تصریح کرد: در فرآیند غربالگری خود دانش آموزان و والدین آن‌ها به سوالات صحت سلامت روانی پاسخ داده‌اند که مشاوران در حال بررسی و صحت سنجی این سوالات هستند.

باقرزاده ادامه داد: بعد از بررسی و صحت سنجی مشاوران، می‌توانیم دانش‌آموزان را به چهار دسته دانش آموزان سالم، در معرض آسیب، آسیب دیده و دانش آموزان دارای فوریت‌های روانی اجتماعی تقسیم بندی کنیم این در حالیست که مکلفیم برای درمان دانش‌آموزان دارای شرایط «فوریت روانی اجتماعی» مداخله و اقدام کنیم.

وی ضمن اشاره بر اینکه در خصوص برخی آسیب‌ها و تنش‌هایی که دانش‌آموزان درگیر آن‌ها می‌شوند، رویکرد آموزش و پرورش تربیتی و نه سیاسی و امنیتی است اظهار کرد: به طور کلی به روی بالا بردن تاب آوری، تخلیه هیجانات مثبت و ارتقای سواد فضای مجازی و سیاسی دانش آموزان کار می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: رویکرد آموزش و پرورش نسبت به هر اتفاقی همچون دعوا کردن دانش آموزان با یکدیگر و یا مسائل و مشکلاتی که با والدین خود دارند، تربیتی است و تمام موارد این‌چنینی به مرکز مشاوره ما ارجاع داده می‌شود.

وی در پایان در خصوص پایش وضعیت اعتیاد بین جمعیت دانش‌آموزی به ایسنا گفت که آموزش و پرورش در این باره آماری احصاء نکرده و این امر از وظایف شورای اجتماعی کشور است. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار