مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند

اشتباهات اقتصادی دولت روحانی چه بود؟

لطفعلی بخشی تحلیلگر مسائل اقتصادی در یادداشتی نوشت: دولت روحانی علاوه‌بر آنکه برای حل مسائل گذشته گامی بر نداشت، بلکه با بی‌عملی و بی‌تصمیمی راه را برای افزایش و پیچیده‌تر شدن آنها هموار کرد که برخی اشتباهات آن را می‌توان به‌شرح زیر بر شمرد:
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ لطفعلی بخشی تحلیلگر مسائل اقتصادی در یادداشتی نوشت: دولت روحانی علاوه‌بر آنکه برای حل مسائل گذشته گامی بر نداشت، بلکه با بی‌عملی و بی‌تصمیمی راه را برای افزایش و پیچیده‌تر شدن آنها هموار کرد که برخی اشتباهات آن را می‌توان به‌شرح زیر بر شمرد:

 

 * چینش نامناسب وزرای کابینه و سهم‌دهی به گروه‌های سیاسی
* گماردن دوستان کم توان در سمت‌های حساس و اصرار در حفظ آنها
*  نداشتن درک درست از مسائل اقتصادی و عدم وجود تیم اقتصادی منسجم
* بی‌عملی و سرگردانی در اتخاذ تصمیم‌های مهم

 

 در واقع روحانی فرصت بزرگی را برای خود و کشور سوزاند. از دست دادن فرصت‌های مهم بین‌المللی مانند تحریم‌ قطر توسط عربستان که بیشترین امتیازها از سوی ایران داده شد و بیشترین مزایا نصیب ترکیه شد و برخی مسائل بین‌المللی دیگر را باید به لیست ناکامی‌های این دولت افزود.

 

 کشور ایران شاید با دشوارترین و پیچیده‌ترین دوران حیات خود روبه‌روست و از بد روزگار یکی از کم توان‌ترین دولت‌های این کشور در راس امور است. به‌نظر می‌رسد این دولت در حال دفع‌الوقت برای رسیدن به پایان دوره است. در واقع تحریم و عدم فروش نفت اشکالات بنیادی ساختار دولت و سوء‌مدیریت‌های جاری در آن را بیشتر آشکار ساخت و منابع لازم برای پوشاندن آنها را قطع کرد. گمان می‌رود حتی با رفع تحریم‌ها و برقراری مجدد فروش نفت، مشکلات ما به سامان نخواهد رسید و لازم است فکر اساسی در این زمینه صورت گیرد.

ارسال نظر