جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

ادعای پولیتیکو درباره حمله زمینی قریب‌الوقوع به غزه

ادعای پولیتیکو درباره حمله زمینی قریب‌الوقوع به غزه دو مقام اسرائیلی روز جمعه به پایگاه خبری پولیتیکو گفتند که حمله زمینی اسرائیل به غزه قریب‌الوقوع است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، دو مقام اسرائیلی روز جمعه به پایگاه خبری پولیتیکو گفتند که حمله زمینی اسرائیل به غزه قریب‌الوقوع است.

 

این رسانه با وجود این نوشت که مقام‌ها در بیت‌المقدس و ارتش اسرائیل هرگز تأیید نکرده‌اند که در حال کار بر روی گزینهه حمله زمینی هستند.

 

مقام‌های اسرائیلی گفته‌اند دستور تخلیه شمار غزه برای نجات دادن بیشترین تعداد ممکن از جان فلسطینی‌ها صادر شده است. آنها گفته‌اند کوتاه بودن این پنجره زمانی لازم بود تا حماس فرصتی برای آماده شدن نداشته باشد.

 

سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم حاضر به اظهارنظر درباره این گزارش نشدند. با وجود این، پولیتیکو نوشته هیچ یک از آنها اینکه ممکن است حمله زمینی در راه باشد را تکذیب نکردند.

 

نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه هفته جاری عملیات بزرگی تحت عنوان طوفان الاقصی را آغاز کردند که تا کنون به هلاکت بیش از ۱۰۰۰ اسرائیلی و زخمی شدن بیش از دو هزار نفر دیگر منجر شده است.

 

شمار تلفات صهیونیست‌ها در عملیات طوفان الاقصی به 1500 نفر می‌رسد و ده‌ها صهیونیست‌ نیز توسط رزمندگان مقاومت به اسارت گرفته شدند.

 

وزارت بهداشت فلسطین در غزه عصر امروز (21 مهر) خبر داد که آمار شهدای حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه به 1799 شهید و 6388 زخمی افزایش یافته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار