المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

آماده‌باش پنتاگون برای اعزام نیرو به سرزمین‌های اشغالی

آماده‌باش پنتاگون برای اعزام نیرو به سرزمین‌های اشغالی بنابر گزارش منابع آمریکایی لوید آستین وزیر دفاع این کشور به تعداد منتخبی از نیرو‌های ارتش دستور داده آماده اعزام به منطقه در حمایت از رژیم صهیونیستی باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای هیل به نقل از منابع مختلف ضمن تایید این خبر افزود: ابتدا روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد که حدود ۲ هزار نیرو در این هفته انتخاب شده اند و آماده کمک از طریق ارائه مشاوره و حمایت پزشکی هستند.

 

این نیرو‌ها از نیرو‌های مسلح سراسر آمریکا و نیرو‌هایی که در حال حاضر در منطقه خاورمیانه و نزدیک اروپا مستقر هستند انتخاب شده اند، اما به نوشته وال استریت ژورنال، مقام‌های آمریکایی از بیان این که این نیرو‌ها از کدام واحد‌های نظامی انتخاب شده و مکان اعزام آن‌ها خودداری کردند.

 

این رسانه آمریکایی افزود: این سربازان در عملیات رزمی نقش نخواهند داشت و هیچ پیاده نظامی در دستور آمادگی برای اعزام قرار ندارد.

 

شبکه خبری فاکس نیز نیز روز دوشنبه گزارش داد وزیر دفاع آمریکا دستور آماده باش را برای نیرو‌های منتخبی از ارتش صادر کرده است.

 

به نوشته هیل، سابرینا سینگ معاون سخنگوی مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا از تایید گزارش‌ها درباره تعداد نیرو‌ها خودداری کرد و به خبرنگاران در پنتاگون گفت: چیز بیشتری برای ارائه ندارم و جزییات بیشتر را بعدا ارائه می‌دهم.

 

آمریکا بعد از حمله حماس پیوسته حمایت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کرده و پنتاگون این هفته اعلام کرد دومین ناوهواپیما بر خود را به شرق خاورمیانه اعزام کرده است. این ناوهواپیمابر به ناو جرالد فورد ملحق خواهد شد.

 

واشنگتن همچنین مهمات و سامانه‌های رهگیری را برای سیستم دفاعی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی فرستاده و جت‌های جنگنده را به منطقه منتقل کرده است.

 

هیل نوشت: تصمیم پنتاگون برای آماده باش نیرو‌ها سطح جدیدی از حمایت این کشور از ارتش صهیونیستی را نشان می‌دهد.

 

مقام‌های دفاعی آمریکا مدعی اند پنتاگون قصد ندارد نیروی زمینی اعزام کند و فقط با «برنامه ریزی و ارائه اطلاعات» به مقام‌های صهیونیستی در هر عملیات احتمالی نجات اسرای صهیونیستی کمک می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار