رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

فراخوان حزب‌الله برای چهارشنبه خشم علیه اسرائیل

فراخوان حزب‌الله برای چهارشنبه خشم علیه اسرائیل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه بیانیه‌های ابراز انزجار از رژیم صهیونیستی دیگر کافی نیست، خواستار تحرک فوری امت مسلمان علیه این رژیم شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ جنبش مقاومت «حزب‌الله» لبنان بامداد چهارشنبه بیانیه‌ای درباره جنایت وحشیانه رژیم تروریست صهیونیستی در حمله به بیمارستان «معمدانی» در نوار غزه صادر کرد.

 

حزب‌الله در این بیانیه گفت: «جنایت هولناک و وحشیانه باندهای قتل و کشتار صهیونیستی علیه بیمارستان معمدانی عرق شرم بر پیشانی بشریت می‌نشاند».

 

به نوشته وبگاه «المیادین»، این جنبش با بیان اینکه کشتار بیمارستان المعمدانی در ادامه قتل‌های دیریاسین و صبرا و شتیلا است، توضیح داد: «این جنایت چهره واقعی رژیم و حامی شیطانش را نشان داد».

 

در این بیانیه آمده است: «بیانیه‌های ابراز انزجار دیگر کافی نیست و خواستار تحرک فوری امت مسلمان هستیم تا به خیابان‌ها بریزند و خشم و انزجارشان را نشان دهند. فردا باید روز ابراز خشم باشد».

 

شامگاه سه‌شنبه بود که منابع فلسطینی از حمله موشکی ارتش رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه و کشته‌شدن حداقل ۵۰۰ نفر شامل مجروحان، زنان و کودکان فلسطینی خبر دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار