با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

امضای قرارداد برای صادرات خودرو به روسیه و بلاروس

معاون وزیر خارجه گفت: برای صادرات خودرو به کشورهای های هدف از جمله روسیه و بلاروس تلاش زیادی انجام شده و قراردادهایی نیز در این زمینه منعقد شد و در حال پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی صفری معاون وزیر خارجه در مراسم روز ملی صادرات اظهار داشت: ارزآوری تنها صادرات نیست و مسائلی مانند انتقال تکنولوژی، صدور خدمات فنی مهندسی، می‌تواند ارزآوری مناسبی را برای کشور داشته باشد و با همکاری وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت برای توسعه آن گام برداشته می شود.

 

وی افزود: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با تجارت خارجی و صادرات و توجه رئیس جمهور کشورمان، وزارت امور خارجه نیز سیاست‌های توسعه صادراتی و بهبود روابط تجاری را دنبال می‌کند.

 

معاون وزیر امور خارجه ادامه داد: کشورهای آفریقایی در آسیا و آ س آن و آمریکای لاتین از جمله کشورها و هدف‌های مناطق صادراتی هستند که با آنها برای توسعه ارتباطات تجاری تلاش زیادی می‌شود چرا که برخی از این کشورها در گذشته علاقمند به تجارت با ما نبودند و ارتباطی نداشتیم ولی اکنون برای توسعه روابط با آنها تلاش می‌شود.

 

صفری تصریح کرد: برای صادرات دانش‌بنیان تلاش زیادی می‌شود به طوریکه اکنون در کشورهای آمریکای لاتین تنها یک پروژه صادراتی به ارزش 300 تا 400 میلیون دلار داریم.

 

وی افزود: در حوزه خدمات فنی مهندسی یکی از اهداف‌ما در کشورهای مشترک‌المنافع آسیای مرکزی سی آی اس،‌ است. در این کشورها برای شبکه‌های انتقال گاز اقدام شده است که صادرات آن به 1.2 میلیارد دلار خواهد رسید.

 

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به رفع مشکل ترانزیت با کشور ترکمنستان گفت: این کشور در گذشته 1.5 دلار برای هر کیلومتر ترانزیت دریافت می‌کرد که بر اساس اقدامات انجام شده اکنون این رقم به صفر رسیده است.

 

امضای قرار داد صادرات خودرو به روسیه و بلاروس

وی اظهار داشت: زمینه برای توسعه تجارت با کشورهای عضو شانگهای بریکس خود باعث رسیدن به برنامه‌های ما برای توسعه روابط با کشورهای دیگر می‌شود که در این ارتباط نقش رئیس جمهور در تماس تلفنی با روسای جمهور چین،‌ روسیه برزیل و هند بسیار تاثیرگذار بود.

 

وی تاکید کرد: برای صادرات خودرو به کشورهای های هدف از جمله روسیه و بلاروس تلاش زیادی انجام شده و قراردادهایی نیز در این زمینه منعقد شد و در حال پیگیری است, همچنین از سوی قطعه‌سازان نیز تلاش می‌شود که صادرات به کشورهای آمریکای لاتین سی آی اس و آفریقایی انجام شود./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار