رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سفیر جدید یمن رونوشت استوارنامه‌اش را تقدیم ظریف کرد +عکس

«ابراهیم محمد محمد الدیلمی» سفیر جدید یمن در تهران دقایقی قبل ضمن دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «ابراهیم محمد محمد الدیلمی» سفیر جدید جمهوری یمن در جمهوری اسلامی ایران دقایقی قبل با حضور در محل وزارت امور خارجه کشورمان ضمن دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وی کرد.

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران 28 مرداد ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران (+) درباره معرفی سفیر ایران در یمن هم گفته بود: سفیر آنها معرفی شده و ایران قبلا سفیر داشته و هنوز سطح روابط در سطح سفیر است، ولی به دلیل مشکلات پیش آمده و حملات و تعرضاتی که به محوطه سفارت ایران شده بود، مقداری کارها مختل شده بود که به زودی این امر از سر گرفته می شود. دارند بررسی می‌کنند که یک نفر تعیین شود.

 

دولت نجات ملی یمن شنبه شب 26 مرداد ماه «ابراهیم محمد محمد الدیلمی» را به عنوان سفیر فوق‌العاده و سفیر تام الاختیار جمهوری یمن در ایران انتخاب کرد.

 

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله و رئیس هیأت ملی مذاکرات صلح یمن، انتخاب محمد الدیلمی به عنوان سفیر فوق العاده یمن در ایران را به وی تبریک گفت و تاکید کرد که تعیین سفیر یمن در ایران با هدف تقویت عملکرد تشکیلاتی در چارچوب تدابیر شورای عالی سیاسی و دولت نجات ملی است.

محمد الدیلمی در دیدار اخیر هیات یمنی با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور داشت.

 

سفیر جدید یمن رونوشت استوارنامه‌اش را تقدیم ظریف کرد +عکسسفیر جدید یمن رونوشت استوارنامه‌اش را تقدیم ظریف کرد +عکس

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار