خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

اختلاف نتانیاهو و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی

یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد نخست‌وزیر و فرماندهان ارتش این رژیم درباره طرح‌های نظامی با یکدیگر اختلاف نظر دارند و میان آن‌ها بحران اعتماد شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت»، صبح امروز (دوشنبه)، از اختلاف «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و فرماندهان ارتش این رژیم خبر داد.

 

طبق گفته این روزنامه صهیونیستی، در پی تعویق مکرر برنامه حمله زمینی به نوار غزه، در کابینه جنگ و کابینه امنیتی-سیاسی رژیم صهیونیستی میان نخست‌وزیر و فرماندهان ارتش «بحران اعتماد» شکل گرفته است.

 

«دانیال هگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، روز گذشته، در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد ارتش این رژیم برای حمله زمینی به نوار غزه آماده است و آن‌ها در انتظار دستور مقامات سیاسی هستند.

 

با این حال، یدیعوت آحارانوت فاش کرد: «علی‌رغم بحث درباره زمان [حمله]، بحرانی میان نتانیاهو و ارتش اسرائیل و داخل کابینه کوچک (کابینه جنگ) و کابینه بزرگ (کابینه امنیتی-سیاسی) ایجاد شده است».

 

این روزنامه صهیونیستی می‌گوید این بحران می‌تواند «آسیب دیگری به [میزان] آسیب وحشتناکی که اسرائیل در هفتم اکتبر متحمل آن شد، اضافه کند. این بحران پیشروی در جنگ را با دشواری‌هایی مواجه می‌کند».

 

وبگاه «دنیا الوطن» به نقل از آحارانوت اضافه کرد روابط نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی متشنج شده که این مسئله اقدام مشترک را با موانعی مواجه می‌کند.

 

طبق گزارش یدیعوت آحارانوت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و فرماندهان ارشد ارتش درباره ارزیابی‌ها، نقشه‌ها و تصمیمات اختلاف‌نظر دارند.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، صبح امروز، خبر داد تل‌آویو با درخواست واشنگتن برای تعویق ورود زمینی به غزه تا زمان رسیدن نیروهای آمریکایی بیشتر موافقت کرده است.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید واشنگتن به تل‌آویو اطلاع داده به علت هراس از تشدید حملات در منطقه به نظامیان آمریکایی، قصد دارد نیروهای بیشتری به منطقه اعزام کند.

 

به گفته یدیعوت آحارانوت، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بر این باور است که تمرکز روی مسئله اسرا از هر گام دیگری از جمله حمله زمینی به غزه مهم‌تر است./ فارس

ارسال نظر