سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

گزارش‌دهی تل‌آویو به واشنگتن درباره حمله زمینی به غزه

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با وزیر دفاع آمریکا درباره حملات جنایتکارانه به نوار غزه و تدارکات برای انجام حمله زمینی به این منطقه گزارش داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی بامداد سه‌شنبه بار دیگر به‌صورت تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا گفتگو کرد.

 

گالانت در این تماس تلفنی درباره حملات جنایتکارانه به نوار غزه و تدارکات برای انجام حمله زمینی به این منطقه، به آستین گزارش داد.

 

پنتاگون طی بیانیه‌ای مدعی شد که وزیر دفاع آمریکا بر اهمیت اجازه دادن تل‌آویو به ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه و حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی تاکید کرده است.

 

در این بیانیه آمده است: «دو وزیر درباره تداوم حمایت‌های امنیتی آمریکا [از اسرائیل] و اقدامات پنتاگون برای جلوگیری از ورود بازیگران دولتی یا غیردولتی دیگر برای تشدید این جنگ صحبت کردند».

 

از سوی دیگر، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با تاکید غیرمستقیم بر لزوم ادامه داشتن کشتار مردم نوار غزه توسط رژیم موقت صهیونیستی، ادعا کرد که تل‌آویو حق دفاع از خود و هدف قرار دادن سران حماس را دارد.

 

بعد از اجرای عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به بیش از ۵ هزار شهید و حدود ۱۵ هزار مجروح رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار