پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

در سفر هیئت حماس به مسکو چه گذشت؟

در سفر هیئت حماس به مسکو چه گذشت؟ وزارت خارجه روسیه اعلام کرد در سفر هیئتی از جنبش حماس به مسکو درباره «آزادسازی گروگان‌ها» و تخلیه اتباع روسیه و سایر کشورهای خارجی از غزه رایزنی انجام گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 27
کد خبر: ۲۱۰۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اعلام وزارت خارجه روسیه، مسکو در این نشست بر موضع خود در خصوص تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی در داخل مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه تأیید کرده بود هیئتی به نمایندگی از حماس به مسکو سفر کرده است. این سفر خشم مقام‌های رژیم صهیونیستی را برانگیخت.

خبرگزاری ریانووستی پیش از این گزارش داده بود موسی ابو مرزوق سرپرستی این هیئت در سفر به مسکو را به عهده خواهد داشت.

این سفر در شرایطی انجام شده که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد پنجشنبه از موضع روسیه و چین در شورای امنیت و خنثی‌کردن قطعنامه آمریکا در حمایت از رژیم موقت صهیونیستی، تمجید کرده بود.

هنیه طی بیانیه‌ای گفت: «از همه کشورهای عضو و غیر عضو در شورای امنیت که خواستار پایان دادن به تجاوزات علیه مردم فلسطین در غزه شدند، قدردانی می‌کنیم».

وی همچنین افزود: «ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که اشغالگران را ملزم به رعایت قوانین حقوق بشر و اعمال قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی علیه مردم ما در فلسطین و به‌طور خاص در نوار غزه کنند».

پیش از این، نمایندگی آمریکا در سازمان ملل پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت توزیع کرده بود که ضمن محکوم‌کردن عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس، از تداوم حملات ددمنشانه رژیم کود‌ک‌کُش صهیونیستی به نوار غزه حمایت می‌کرد.

این قطعنامه اما با وتوی چین و روسیه در شورای امنیت به تصویب نرسید. در مقابل آمریکا نیز برای تلافی، قطعنامه پیشنهادی روسیه برای توقف حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه را وتو کرد.

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری بیش از ۵۵۰۰ هزار شهید و بیش از ۱۵ هزار مجروح رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار