الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت

هشدار شدیداللحن پکن به نیروهای جدایی‌طلب در تایوان

نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم پکن گفت که ارتش چین به کسانی که سعی در جداکردن تایوان از جمهوری خلق چین داشته باشند، رحم نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه هشدارهای چین به تفکرات و نیروهای جدایی‌طلب در تایوان، پکن امروز (دوشنبه) گفت که هیچکسی را که ایده‌های جدایی‌طلبانه داشته باشد، راحت نمی‌گذارد.

 

«ژانگ یوشیا» نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم پکن اظهار داشت که ارتش چین به کسانی که سعی در جداکردن تایوان از جمهوری خلق چین داشته باشند، رحم نخواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ژانگ در این‌باره توضیح داد: «تایوان هسته اصلی منافع چین است و اصل چین واحد نیز مورد اجماع عمومی جامعه بین‌المللی قرار دارد. هرکس به هر شکلی که بخواهد تایوان را از چین جدا کند، ارتش چین هرگز با این امر موافقت نخواهد کرد و هیچ رحمی نشان نخواهد داد».

 

روابط رسمی بین دولت مرکزی جمهوری خلق چین و استان جزیره‌ای آن در سال ۱۹۴۹ قطع شد؛ زمانی که نیروهای کومینتانگ به رهبری «چیانگ کای‌شِک» که در جنگ داخلی با حزب کمونیست چین شکست خورده و به تایوان نقل مکان کردند.

 

در ادامه اما ارتباطات تجاری و غیررسمی بین تایوان و سرزمین اصلی چین در اواخر دهه ۱۹۸۰ از سر گرفته شد. از اوایل دهه ۱۹۹۰ نیز طرفین تماس‌هایی را از طریق سازمان‌های غیردولتی مانند انجمن پکن برای توسعه روابط در سراسر تنگه تایوان و بنیاد تبادل کراس استریت تایپه، آغاز کردند.

 

سران دولت مرکزی چین بارها اعلام کرده‌اند که پکن برای اتحاد مجدد مسالمت‌آمیز با این جزیره تلاش خواهد کرد، اما هرگز قول نخواهد داد در صورت لزوم از استفاده از نیروی نظامی صرف نظر کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار