عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

پکن: آمریکا کمک نظامی به تایوان را متوقف کند

پکن: آمریکا کمک نظامی به تایوان را متوقف کند سخنگوی وزارت خارجه چین با درخواست از آمریکا برای توقف کمک نظامی به تایوان، گفت واشنگتن باید از اتحاد مسالمت‌آمیز این جزیره با سرزمین اصلی چین حمایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 22
کد خبر: ۲۱۹۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تلاش سیاستمداران و قانونگذاران آمریکایی برای حمایت نظامی بیشتر از تایوان و دامن‌زدن به تفکرات جدایی‌طلبانه در این جزیره، با واکنش دولت چین همراه شد.

«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه با درخواست از آمریکا برای توقف کمک نظامی به تایوان، گفت واشنگتن باید از اتحاد مسالمت‌آمیز این جزیره با سرزمین اصلی چین حمایت کند.

پیشتر، «لیندزی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه افراطی در آمریکا گفته بود که طرحی را برای اعمال تحریم‌های فلج‌کننده علیه چین، در صورت اقدام نظامی این کشور برای کنترل مجدد بر تایوان، تدوین خواهد کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وانگ در واکنش به این اظهارات توضیح داد: «در جریان دیدار ماه نوامبر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین در سان‌فرانسیسکو، شی موضع اصولی خود درباره مسئله تایوان را بیان کرد».

او با بیان اینکه موضوع تایوان همواره مهمترین و حساس‌ترین مسئله در روابط آمریکا-چین بوده، اظهار داشت: «پکن اهمیت فوق‌العاده‌ای برای بیانیه‌های مثبت آمریکا که در جریان نشست سران دو کشور در نوامبر ۲۰۲۲ در بالی صادر شد، قائل است».

طبق این گزارش، سخنگوی وزارت خارجه چین اضافه کرد: «آمریکا باید این موضع را از خود نشان دهد که با اقدامات قاطع از جدایی تایوان حمایت نمی‌کند، تسلیح این جزیره را متوقف کرده و از اتحاد مسالمت‌آمیز مجدد آن با چین حمایت کند».

پیش از این نیز «ژانگ یوشیا» نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم پکن گفته بود ارتش چین به کسانی که سعی در جدا کردن تایوان از جمهوری خلق چین داشته باشند، رحم نخواهد کرد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار