تکرار فاجعه هیروشیما، این بار در غزه-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

تکرار فاجعه هیروشیما، این بار در غزه

رژیم صهیونیستی بارها در جنگ‌های گذشته از بمب‌های مهیب و سلاح‌های کشتارجمعی که به‌وسیله دولت آمریکا داده می‌شد، استفاده کرده بود. این بار نیز آنها با بمباران وحشیانه غزه که یادآور فاجعه هیروشیماست، در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکست مفتضحانه خود در برابر عملیات گسترده حماس هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۴۴۱

تکرار فاجعه هیروشیما، این بار در غزه

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ اتفاقات دردناک این روزهای غزه یادآور فاجعه ای است که 8 و 9 اوت 1945 میلادی در شهر هیروشیمای ژاپن رخ داد، زمانی که در بحبوحه جنگ جهانی دوم (1939-1945) آمریکا بمب اتمی بر روی مردم بی دفاع شهرهای هیروشیما و ناکازاکی پرتاب کرد. 13 هزار تُن بمبی که حاوی اورانیوم غنی شده بودند و تاثیر زیادی بر سلامت و روان مردم این دو شهر گذاشت.


زرادخانه عظیم هسته ای

از زمان عملیات قهرمانانه مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در سرزمین های اشغالی در هفتم اکتبر که در پاسخ به تجاوزگری های دامنه دار رژیم صهیونیستی انجام شد، آمریکا خود را در کنار صهیونیست ها قرار داد و حمایت نامحدودش را از تل آویو به طور علنی اعلام کرد. طبق گزارش واشنگتن پست، دولت آمریکا برای فروش سامانه های موشکی هدایت شونده و دیگر تسلیحات پیشرفته به رژیم صهیونیستی به ارزش 735 میلیون دلار چراغ سبز نشان داده است.


همچنین طبق گزارش روزنامه یدیعوت آحارونت چاپ رژیم صهیونیستی، تل آویو برای بمباران تونل های مقاومت از هر نوع بمبی که در اختیار داشت، ازجمله بمب‌های بمب های سنگرشکن (Bunker buster) و موشک‌های هالپر اهدایی از طرف آمریکا استفاده کرد.

رژیم صهیونیستی همچنین از بمب های هوشمند آمریکایی «جی دام» در حملات وحشتناک خود به نوار غزه استفاده کرد که باعث ویرانی زیادی شد


رژیم اشغالگر قدس در اقدامی که آشکارا نقض حقوق بشر و قوانین بین المللی است، استفاده از سلاح‌های ممنوعه مانند فسفر سفید و اورانیوم ضعیف شده را که سلاح کشتار جمعی هستند، برای هدف قرار دادن ساکنان غزه مجاز می‌داند. درواقع، سلاح‌های رژیم صهیونیستی متکی بر مواد رادیواکتیو ممنوعه بین‌المللی است که بیشترین میزان تخریب را بر ساختمان ها دارد و بیشترین جان باختگان را برجای می گذارد.


ارتش رژیم صهیونیستی سال‌ها پیش به سلاح‌های پیشرفته آمریکایی شامل 750 بمب سنگرشکن برای تخریب تونل ها، 3 هزار موشک هالپر برای هدف قرار دادن بالگردهای نظامی، هزاران بمب هدایت‌شونده جی‌پی‌اس برای نابودی زیرساخت‌های نوار غزه و 50 بمب مهیب دیگر دست یافت.


رژیم صهیونیستی همچنین از بمب های هوشمند آمریکایی «جی دام» در حملات وحشتناک خود به نوار غزه استفاده کرد که باعث ویرانی زیادی شد. بمب موسوم به Joint Direct Attack Munition (JDAM)  از داده های مسیریابی از ماهواره های GPS با هدف نابود کردن اهداف با برخورد به شعاع ۴.۵ متری استفاده می کند. بُرد آنها تا 28 کیلومتر و وزنشان میان 558 تا 2 هزار پوند است.


فاجعه هیروشیما

تسلیحات ویرانگر رژیم صهیونیستی هزاران شهید بر جای گذاشته است که 70 درصدشان کودکان، زنان و افراد مسن هستند. همچنین طبق آمار رسمی وزارت بهداشت فلسطین، تنها در پنج روز نخست جنگ غزه بیش از 30 هزار خانه و ساختمان مسکونی ویران شد.


دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرد، رژیم اشغالگر قدس از هفتم اکتبر تاکنون 18 هزار تُن بمب بر سر ساکنان این شهر انداخته که ۱.۵ برابر نیروی انفجاری حمله اتمی آمریکا به هیروشیماست.


این گزارش می افزاید، از ابتدای تجاوز گسترده رژیم صهیونیستی تاکنون به طور میانگین در هر کیلومتر مربع از نوار غزه 33 تُن مواد منفجره پرتاب شده است. شواهد روشنی دال بر استفاده اشغالگران از سلاح ها و مهمات نامتعارف و ممنوعه بین المللی به ویژه فسفر سفید وجود دارد که به وضوح در سوختگی اجساد شهدا و مجروحان و آب شدن پوست و گوشت پیکرشان مشهود است.


سیمور هرش، روزنامه نگار آمریکایی نیز فاش کرد، نیروهای صهیونیست قصد دارند کاری مشابه آنچه آمریکا در ویرانی شهر ژاپنی هیروشیما با بمب اتمی انجام داد، در نوار غزه بدون سلاح اتمی انجام دهند.


وی به نقل از منبع آگاه به برنامه‌های ارتش رژیم صهیونیستی گفت، شهر غزه بدون استفاده از سلاح اتمی در مسیر تبدیل شدن به هیروشیمای دیگری است و می خواهند تمامی اعضای باقی‌مانده جنبش حماس را در این شهر قتل عام کنند و هیچ یک را زنده نگذارند.

سیمور هرش، روزنامه نگار آمریکایی فاش کرد، نیروهای صهیونیست قصد دارند کاری مشابه آنچه آمریکا در ویرانی شهر ژاپنی هیروشیما با بمب اتمی انجام داد، در نوار غزه بدون سلاح اتمی انجام دهند


به گفته کارشناسان نظامی، وزن بمب اتمی پرتاب شده در هیروشیما 15 هزار تُن بود، در حالی که حجم بمب هایی که رژیم صهیونیستی بر غزه می اندازد به 12 هزار تُن رسیده است. پیشرفت ساز و کار بمب ها در کنار مقدار ثابت مواد منفجره، ممکن است همین حجم انفجاری را معادل 1.5 بمب استفاده شده در هیروشیما کند. مواد منفجره پرتاب شده بر روی هیروشیما از نوع  TNT بود، در حالی که آنچه رژیم صهیونیستی در غزه به کار می برد، مخلوطی به نام RDX است که قدرتی کمی بیشتر از TNT  دارد و در جنگ جهانی دوم و پس از آن بسیار کاربرد داشته است.  نباید فراموش کرد، وسعت هیروشیما 900 کیلومتر مربع است، در حالی که وسعت غزه از 360 کیلومتر تجاوز نمی کند.


به گفته کارشناسان نظامی، بمب‌های فسفر سفید در هوا مشتعل و باعث سوختگی‌هایی می‌شوند که به استخوان می‌رسد، می تواند به بافت داخلی بدن آسیب برساند و تأثیر زیادی در نقص دستگاه تنفسی داشته باشد، زیرا حرارتی تا یک هزار و 300 درجه سانتی‌گراد آزاد می‌کند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار