پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

تاکید رئیس جمهور بر بکارگیری زنان در دستگاه‌های اجرایی

تاکید رئیس جمهور بر بکارگیری زنان در دستگاه‌های اجرایی رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده از نیروهای شایسته و باکفایت فارغ از جنسیت، گفت: استفاده از ظرفیت زنان با کفایت، با صلاحیت و توانمند در دستگاه‌ها از رئوس تاکیدات دولت مردمی است و شایستگی‌های مدیریتی بانوان باید به دقت مورد توجه قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت، تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در قتل‌عام ۱۰ هزار انسان بی‌دفاع و بی‌گناه در غزه و به‌خصوص کشتار ۴ هزار کودک را مایه نگرانی عمومی دانست و با اشاره به اظهار تنفر بی‌سابقه افکار عمومی جهان از این جنایات اظهار داشت: با اینکه اراده رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی حامی این رژیم بر نسل‌کشی فلسطینیان و کشتار کودکان بی‌دفاع و بی‌گناه فلسطینی قرار گرفته، اما تردید نداریم که خون این کودکان مظلوم گریبان صهیونیست‌ها را می‌گیرد و پیروزی فلسطین در این نبرد قطعی است.

رئیس‌جمهور در ادامه به رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره ضرورت مشارکت پرشور مردم در انتخابات پیش‌رو اشاره کرد و گفت: ارتقای سرمایه اجتماعی و افزایش امید، اعتماد و مشارکت مردم در انتخابات از مهمترین مسئولیت‌های دولت است و همه دستگاه‌های دولتی مکلف‌اند برای تحقق این هدف برنامه‌ریزی دقیق و موثری انجام دهند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به مشکل چندین ساله کشور در ناترازی‌ در عرصه انرژی، مدیریت مصرف در کنار مدیریت تولید را از مهم‌ترین راهکارهای حل این مشکل دانست و اظهار داشت: در این زمینه علاوه بر اینکه دستگاه‌ها و حتی خود مدیران دستگاه‌های دولتی باید شخصا پیشگام و الگو باشند، باید با همکاری دستگاه‌های تبلیغی به‌خصوص صدا و سیما برای اصلاح الگوها و روش‌های مصرف نیز برنامه‌سازی و فرهنگ‌سازی شود.

وی در ادامه با اشاره به استقبال گرم و پرشور مردم کردستان از دولت مردمی در سفر به این استان، از مهمان نوازی و زمان‌شناسی مردم کردستان قدردانی و از مسئولان دستگاه‌های دولتی خواست نامه‌ها و درخواست‌های مردمی مربوط به این سفر را با دقت و جدیت رسیدگی کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تاکیدات خود درباره ضرورت استفاده از نیروهای شایسته و باکفایت فارغ از جنسیت گفت: استفاده از ظرفیت زنان با کفایت، با صلاحیت و توانمند در دستگاه‌ها از رئوس تاکیدات دولت مردمی است و شایستگی‌های مدیریتی بانوان باید به دقت مورد توجه قرار گیرد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه به برخی گزارش‌ها درباره تلفات حوادث جاده‌ای اشاره و وزیر راه و شهرسازی را به‌عنوان رئیس کمیسیون ایمنی راه‌ها به تشکیل جلسات مستمر این کمیسیون و طراحی و ارائه راهکارهای موثر برای کنترل و کاهش تصادفات و تلفات حوادث جاده‌ای موظف کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار