پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

موافقت صهیونیست ها با توقف ۴ ساعته جنگ در هر روز

موافقت صهیونیست ها با توقف ۴ ساعته جنگ در هر روز سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد اسرائیل با توقف جنگ به مدت ۴ ساعت در هر روز در شمال غزه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد اسرائیل با باز کردن ۲ کریدور بشردوستانه از شمال تا جنوب غزه موافقت کرده است.

او همچنین مدعی شد اسرائیل با اجرای روزانه یک توقف چهارساعته در جنگ در شمال غزه موافقت کرده است.

جان کربی گفت که این وقفه‌ها از چند ساعت قبل از برقراری اعلام خواهند شد.

رسانه‌های صهیونیستی به نقل از یک مقام صهیونیستی به ادعای کاخ سفید مبنی بر موافقت اسرائیل با توقف روزانه در جنگ به مدت ۴ ساعت واکنش نشان دادند.

این مقام وزارت جنگ اسرائیل گفت: «این وقفه‌ها همین الان هم در حال اجرا هستند. اینها وقفه‌هایی تاکتیکی در نقاط مختلف هستند که هر روز اجرا می‌شوند تا جمعیت از شمال غزه به جنوب غزه حرکت کنند.

ساعتی قبل‌تر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که هیچ احتمالی برای برقراری آتش‌بس در غزه وجود ندارد.

از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه سی و چهار روز می‌گذرد. در این حملات، ۱۰۵۶۹ نفر شامل ۴۲۳۷ کودک، ۲۸۲۳ زن و دختر و ۶۳۱ سالمند شهید شدند؛ علاوه بر این، گزارش‌هایی درباره بیش از ۳۰۰۰ مفقود و ۲۶۰۰۰ شهروند فلسطینی مجروح ثبت شده است.

آمریکا و غرب همسو از این حملات رژیم اسرائیل حمایت کرده‌اند. با وجود آنکه بسیاری از نهادهای کمک‌رسانی و بهداشتی سازمان ملل درباره وضعیت انسانی وخیم غزه هشدار داده‌اند، آمریکا و کشورهای غربی با حمایت همه‌جانبه از جنایات رژیم صهیونیستی، مدعی هستند آتش‌بس در غزه تنها به نفع حماس خواهد بود.

وزرای خارجه گروه هفت از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه در بیانیه‌ای گفتند از وقفه بشردوستانه درگیری‌ها در غزه حمایت می‌کنند اما از درخواست برای آتش‌بس خودداری کردند.

تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون فلسطینی تحت تاثیر عملیات نظامی و رژیم صهیونیستی در ماه گذشته آواره شده‌اند و از محل زندگی خود در غزه فرار کرده‌اند. با این حال رژیم صهیونیستی هیچ یک از این موارد را در نظر ندارد و مدام بر این نکته تاکید می‌کند که جنگ را تا زمان نابودی کامل حماس ادامه می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار