وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

زمینه‌سازی متفاوت زلنسکی برای بازگشت ترامپ به قدرت !

یک منبع داخلی اوکراین از تمایل رئیس‌جمهور این کشور برای مذاکره مستقیم با رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده خبر داده و گفته این تمایل به منظور آمادگی در صورت بازگشت ترامپ به کاخ سفید و با هدف تضمین تداوم کمک‌های آمریکا به اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع داخلی در کی‌یف روز یکشنبه به رسانه اوکراینی «استرانا» گفت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مشتاق مذاکره مستقیم با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده برای شرایطی است که نامزد پیشرو جمهوری‌خواهان در سال ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس بگیرد.

 

به گزارش «راشا تودی»، یک فرد نزدیک به دفتر زلنسکی با توجه به پیشتازی ترامپ در بین نامزدهای جمهوری‌خواه، استدلال کرد او عملاً به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی، جریان کمک‌ها به اوکراین را کنترل می‌کند زیرا جمهوری‌خواهان از اکثریت در مجلس نمایندگان آمریکا برخوردارند و همین مجلس مسؤول مسدود کردن تلاش‌های کاخ سفید برای ادامه تامین بودجه جنگ اوکراین بوده است.

 

این منبع به رسانه اوکراینی گفت: کابینه زلنسکی متوجه این موضوع است و بنابراین در تلاش است گفت‌وگوی مستقیمی را بین ترامپ و زلنسکی ترتیب دهد.

 

تمایل کی‌یف در حالی است که ترامپ اوایل این ماه علناً دعوت قبلی زلنسکی از وی برای سفر به کی‌یف را رد کرد و توضیح داد نگران است رفتن به اوکراین «نامناسب» باشد، زیرا زلنسکی در حال حاضر با بایدن که رقیب احتمالی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ است تعامل دارد و او «نمی‌خواهد تضاد منافع ایجاد کند».

 

رئیس‌جمهور اوکراین این دعوت را به طور علنی به عنوان چالشی برای ترامپ در ارتباط با مباهات وی مبنی بر این که در صورت ورود مجدد به کاخ سفید می‌تواند در ۲۴ ساعت به درگیری روسیه و اوکراین پایان دهد، مطرح کرد. زلنسکی در مقابل این ادعای ترامپ گفت اگر او به کی‌یف بیاید، تنها ۲۴ دقیقه زمان نیاز دارد تا متقاعدش کند که نمیتواند این جنگ را مدیریت کند و نمی‌تواند به خاطر (وجود) پوتین باعث صلح شود.

 

در نظرسنجی‌های جدید ترامپ در مقابل بایدن با وجود اتهامات جنایی مطرح علیه وی در چند پرونده که می‌تواند به سال‌ها زندانی شدن او منجر شود، پیش است؛ واقعیتی که ترامپ از آن هم برای اهداف جمع‌آوری کمک مالی استفاده کرده است.

 

واشنگتن بعد از ارسال بیش از ۷۵ میلیارد دلار به اوکراین در دو سال گذشته، تقریباً مبالغی که برای درگیری تخصیص داده را به اتمام رسانده و تعداد فزاینده‌ای از نمایندگان کنگره ایالات متحده به دنبال محدود کردن کمک بیشتر به کی‌یف هستند.

 

پیشنهاد بایدن برای بسته امنیت ملی ۱۰۰ میلیارد دلاری شامل ۶۱.۴ میلیارد دلار برای اوکراین ماه گذشته زمانی که «مایک جانسون» رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا تقاضای لایحه‌های مجزا برای تامین بودجه درگیری‌ها در اوکراین و فلسطین اشغالی را داد، شکست خورد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار