وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

حزب‌الله: پایگاه صهیونیستی «المالکیه» را هدف قرار دادیم

حزب‌الله: پایگاه صهیونیستی «المالکیه» را هدف قرار دادیم جنبش حزب الله لبنان دوشنبه شب از هدف قرار دادن یکی دیگر از پایگاه‌های نظامی اشغالگران با تسلیحات مناسب در شمال اراضی اشغالی در پاسخ به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر. جنبش مقاومت حزب الله لبنان دوشنبه شب با تأیید حمله موشکی موفق به مواضع صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه صهیونیستی «المالکیه» واقع در شمال اراضی اشغالی را با تسلیحات مناسب هدف قرار داده و به این موضع و نظامیان حاضر در آن آسیب وارد کرده است.

 

بر پایه این گزارش، جنبش مقاومت اسلامی لبنان با انتشار تصاویری گفت: «رزمندگان ما در حمایت از مردم ثابت‌قدم فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، ساعت ۲۳:۵۰ دقیقه شامگاه دوشنبه، پایگاه المالکیه که دشمن اسرائیلی در حال تقویت آن بود را با سلاح‌های مناسب هدف گرفتند».

 

در ادامه درگیری‌های مرزی جنبش حزب‌الله لبنان با اشغالگران، حزب الله لبنان بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در دو بیانیه جداگانه از حمله به مواضع و نظامیان رژیم صهیونیستی در مجاورت خطوط مرزی لبنان خبر داد.

 

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه نخست خود اعلام کرد که در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین، حدود ساعت ۱۱ صبح امروز به وقت محلی پادگان اسرائیلی «پرانیت» را با راکت‌های هدایت‌شونده هدف حمله قرار داده است.

 

در ادامه این بیانیه اشاره شده است که راکت‌های شلیک‌شده با اهداف مورد نظر برخورد داشته‌اند و تعدادی از نظامیان صهیونیست کشته یا مجروح شدند.

 

حزب‌الله در بیانیه دوم خود اعلام کرد موضع نظامی «الراهب» در نزدیکی خطوط مرزی لبنان را با استفاده از تسلیحات مناسب هدف حمله قرار داده است.

 

مقاومت اسلامی لبنان که از ابتدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در نقاط مختلفی از خطوط مرزی وارد درگیری با ارتش رژیم صهیونیستی شده است، طی هفته‌های گذشته ده‌ها فایل ویدئویی از حملات موفق خود به پایگاه‌ها و نظامیان صهیونیست منتشر کرده است.

 

حزب‌الله همچنین اخیراً اعلام کرده است که با تشدید حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه در چندین مورد از موشک‌های «برکان» علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی استفاده کرده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار