اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

انهدام ۸۸ خودروی زرهی رژیم صهیونیستی در ۵ روز

انهدام ۸۸ خودروی زرهی رژیم صهیونیستی در ۵ روز یک وبگاه تخصصی نظامی روز سه شنبه گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی در 5 روز نبرد با نیروهای مقاومت 88 خودروی زرهی خود را از دست داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تصاویر ماهواره‌ای اخیر از شمال غزه، ارتش رژیم صهیونیستی تلفات قابل توجهی را متحمل شده ا، به طوری که ۸۸ خودروی زرهی ارتش این رژیم در طی پنج روز نابود شده است.

 

وبگاه «بالگرین میلیتری» روز سه شنبه نوشت، ۲۳ درصد از ۳۸۳ خودروی زرهی ارتش اسرائیل در پنج روز منهدم شد.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای حماس همراه با دیگر گروه‌های فلسطینی در چندین نوبت موفق شده‌اند تانک‌ها و نفربرهای زرهی (رژیم) اسرائیل را منهدم کنند.نیروهای فلسطینی در این ماموریت‌ها طیف وسیعی از شیوه‌های پیچیده را به کار گرفته‌اند.

 

خسارات وارده به خودروهای زرهی اسرائیل در مرز لبنان نیز مشخص است. یگان‌های ضد تانک حزب الله به ویژه بر روی این خودروها تمرکز کرده‌اند. آن‌ها از سلاح‌های ضد تانک استفاده می کنند که بسیار پیچیده‌تر از سلاح‌های موجود در اختیار حماس است.

 

وبگاه عبری‌زبان «واللا» نیز اخیرا نوشت که تانک‌های ارتش رژیم اسرائیل برای مانور در عرصه نبرد مناسب نیستند. این وبگاه در گزارشی نوشت که شماری از نظامیان و افسران ارتش این رژیم از ضعف تانک‌های «مرکاوا ۳» و مناسب نبودنشان برای نبرد زمینی در غزه عصبانی هستند.

 

افسران ارتش رژیم صهیونیستی می‌گویند که این تانک‌ها جان آن‌ها را به خطر می‌اندازند، به خصوص اینکه برخی از آن‌ها تعمیر شده‌اند و دستکم ۲ بار موتور آن‌ها تعویض شده است.

 

تانک مرکاوا دارای ویژگی‌های بسیار خاصی است و همین ویژگی‌های خاص باعث شده تا انهدام آن توسط نیروهای مقاومت اهمیت بالایی داشته باشد و بشدت موجب تحقیر صهیونیست ها شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده