رییس‌جمهور چین وارد آمریکا شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

رییس‌جمهور چین وارد آمریکا شد

رییس‌جمهور چین برای شرکت در مجمع همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در شهر سان‌فرانسیسکو ساعاتی پیش وارد آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های چینی با انتشار تصاویری اعلام کردند «شیء جین‌پینگ» رئیس‌جمهور این کشور برای شرکت در نشست سران مجمع همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) و دیدار با جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش وارد سان‌فرانسیسکو شد.

 

کاخ سفید روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و «شیء جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین برای نخستین بار در یک سال اخیر چهارشنبه باهم دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

 

دیدار سران آمریکا و چین در حاشیه نشست همکاری اقتصادی و اقیانوسیه (اَپِک) در سان‌فرانسیسکو برگزار می‌شود و احتمالاً ساعت‌ها طول خواهد کشید و تیم‌هایی از مقامات واشنگتن و پکن نیز درگیر این دیدار خواهند بود.

 

به گفته مقامات ارشد دولت بایدن پیش‌بینی می‌شود در این دیدار موضوعات جهانی از جنگ اسرائیل علیه فلسطین تا جنگ اوکراین و روسیه، روابط کره شمالی با روسیه، تایوان، منطقه ایندوپاسفیک، حقوق بشر، هوش مصنوعی و همچنین روابط تجاری و اقتصادی «عادلانه» بحث و بررسی شود.

 

۲۱ عضو مجمع همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه بین ۱۱ تا ۱۷ نوامبر (۲۰ تا ۲۶ آبان) در سانفرانسیسکو برای سی‌اُمین اجلاس اپک دیدار می‌کنند. از ۱۱ تا ۱۴ نوامبر رؤسای اقتصادی کشورها و از ۱۵ تا ۱۷ نوامبر سران کشورهای عضو در این اجلاس شرکت خواهند کرد.

 

اپک در سال ۱۹۸۹ در کانبرا، پایتخت استرالیا به‌عنوان یک انجمن گفت‌وگوی غیررسمی برای ترویج یکپارچگی اقتصادی منطقه‌‎ای تأسیس شد. این مجمع در ابتدا ۱۲ عضو داشت. اعضای اپک اکنون ۳۸ درصد از جمعیت جهان، یا نزدیک به سه میلیارد نفر، حدود ۶۲ درصد تولید ناخالص داخلی و تقریباً نیمی از تجارت جهانی را پوشش می‌دهند.

 

اعضای این مجمع عبارتند از استرالیا، برونئی، کانادا، شیلی، چین، هنگ‌کنگ، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، مالزی، مکزیک، نیوزیلند، پاپوآ گینه‎نو، پرو، فیلیپین، روسیه، سنگاپور، تایوان، تایلند، آمریکا و ویتنام. هند، پرجمعیت‌ترین کشور جهان عضو مجمع اپک نیست. تلاش‌های هند برای پیوستن به اپک برای چندین دهه متوقف شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار