نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

هویج را پخته بخوریم یا خام؟

جوشاندن سبزی‌های نارنجی‌رنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم می‌کند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آن‌ها را دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ تحقیقات نشان می‌دهند که جوشاندن سبزی‌های نارنجی‌رنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم می‌کند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آن‌ها را دریافت کند.

بتاکاروتن پیش‌ساز ویتامین A در بدن است، درحالی که دریافت مقادیر کافی از بتاکاروتن و بالا رفتن سطح ویتامین A در بدن به تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش سلامت بینایی و افزایش سلامت پوست کمک می‌کند.

از این‌رو، بهتر است که به‌جای مصرف هویج خام، این ماده غذایی را به‌صورت آب‌پزشده به انواع سالادها، سوپ‌ها، خوراک‌ها یا خورش‌ها اضافه کنید. / بهداشت نیوز

ارسال نظر