آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

توضیحات انصارالله درباره توقیف کشتی اسرائیلی

سخنگوی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که گروگان‌گیری کشتی اسرائیلی عملیاتی است که جدیت نیروهای مسلح یمن برای ورود به نبرد در حمایت از مقاومت در غزه را نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن از جدیت نیروهای مسلح این کشور برای ورود به نبرد با هدف یاری مقاومت در غزه خبر داد.

 

شبکه «المیادین» روز یکشنبه (دیروز) به نقل از منابع آگاه خبر داد نیروی دریایی یمن موفق شده است یک کشتی اسرائیلی را در دریای سرخ تحت کنترل خود درآورد.

 

طبق این گزارش، ۵۲ نفر در این کشتی حضور داشته‌اند که همگی دستگیر شده‌اند. المیادین اضافه کرد که خدمه این کشتی و تمام کسانی که در آن حضور داشته‌اند، تحت بازجویی قرار دارند تا تابعیتشان مشخص شود.

 

عبدالسلام در این خصوص گفت: «گروگان‌گیری کشتی اسرائیلی یک اقدام عملی است که جدیت نیروهای مسلح برای ورود به نبرد با هدف یاری مقاومت در غزه را ثابت می‌کند».

 

وی تصریح کرد که هر گونه تمایلی برای عدم گسترش دامنه درگیری به توقف تجاوزات اسرائیل علیه نوار غزه بستگی دارد.

 

به نوشته وبگاه «العهد»، سخنگوی انصارالله یمن همچنین گفت که جهان بایستی درک کند که جنایت‌های دشمن صهیونیستی در غزه از حد و مرز گذشته است.

 

وی گفت: «بر هر انسان آزاده‌ای در این جهان واجب است که برای توقف تجاوزات اسرائیل علیه غزه اقدامی بکند چرا که بیانیه‌های محکومیت در جهانی که تنها زبان زور را می‌فهمد، فایده‌ای ندارد»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار