به گزارش «راهبرد معاصر»؛ یکی از سیاستهای اصلی رژیم صهیونیستی پس از حمله غافلگیرکننده هفتم اکتبر حماس، انتشار گسترده تصاویر خانهها و اجساد شهرک نشینان در محیط پیرامونی نوار غزه بوده است. تلآویو برای جبران شکست بزرگ نظامی- اطلاعاتی از شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین سعی داشت با ایجاد تصویری غیرانسانی از حماس و مقایسه آن با گروه تروریستی داعش، فضای افکار عمومی کشورهای غربی و مردم جهان را به نفع صهیونیستها تغییر دهد.
پروژه سیاه نمایی اقدامات حماس این امکان را برای ارتش صهیونیستی فراهم میکند بدون توجه به قوانین بین المللی و اصول مندرج در اعلامیه جهانی حقوق بشر، غیرنظامیان فلسطینی را به ادعای واهی «دفاع از خود» یا «حمله به اهداف مشکوک» قتل عام کند.
حال افشاگری روزنامه عبری هاآرتص درباره ناگفتههای حمله هفتم اکتبر و صحنهسازی رژیم صهیونیستی در زمینه حمله حماس به مراسم موسیقی سوپرانو سبب ایجاد تشکیک در سایر ادعاهای تلآویو درباره عملیات «طوفان الاقصی» شده است.
سیاست «دروغ پراکنی» رژیم صهیونیستی کمک شایانی روند حملات ارتش این رژیم به غیرنظامیان و تخریب کامل شهر غزه کرده است
روزنامه هاآرتص با استناد به گزارشهای منتشر شده از سوی پلیس رژیم صهیونیستی در مطلبی جنجالی از حمله بالگرد آپاچی ارتش صهیونیستی به سمت افراد حاضر در جشنواره موسیقی بیابانی سوپرانو در نزدیکی شهرک ریعیم پرده برداشت. مدارک موجود اثبات کننده این نکته است، حمله از مسیر 232 انجام شده است، نه از سمت مرز مشترک با نوار غزه. نکته جالب توجه آنکه صهیونیستها در این گزارش معتقدند نیروهای حماس از برگزاری این کنسرت اطلاع نداشتند. در این حمله ارتش رژیم صهیونیستی 364 نفر کشته شدند.
سیاست «دروغ پراکنی» رژیم صهیونیستی کمک شایانی روند حملات ارتش این رژیم به غیرنظامیان و تخریب کامل شهر غزه کرده است. در دو هفته اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و فرماندهان صهیونیست با انتشار تصاویر فانتزی و برگزاری کنفرانسهای مطبوعاتی مدعی شدند بیمارستان الشفاء یکی از مراکز اصلی فرماندهی حماس در قلب باریکه غزه است.
چند روز بعد سران رژیم صهیونیستی مدعی شدند در این بیمارستان بخشی از اسیران صهیونیست نگهداری میشوند. نکته قابل توجه آنکه نظامیان صهیونیست پس از حضور در این مرکز غیرنظامی هیچ ردی از تونلها، تسلیحات یا حتی نشانههای حضور فرماندهان مقاومت اسلامی در این محل نیافتند و تاکنون تصویری منتشر نکرده اند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز با برگزاری کنفرانس خبری به طور ضمنی نبود هیچگونه اسیری را در این بیمارستان تأیید کرد. برخی تحلیلگران معتقدند بیان این ادعای کذب از سوی سران رژیم صهیونیستی اقدامی تاکتیکی برای حضور در یکی از نقاط راهبردی شهر غزه است. در چنین شرایطی لازم است رسانههای آزاد و مردم عادی در شبکههای اجتماعی اقدام به ایجاد کمپین راستی آزمایی در زمینه حقیقت جاری بیمارستان الشفاء کنند تا به این وسیله هزینه اقدامات آتی رژیم صهیونیستی علیه بیمارستانها و حتی مدارس فلسطینی افزایش یابد.
دیگر دروغ آشکار کابینه و ارتش رژیم صهیونیستی در جریان حمله تاریخی و دردناک به بیمارستان المعمدانی در شرق باریکه غزه بیان شد. پیش از حمله اصلی به این بیمارستان، ارتش رژیم صهیونیستی به عنوان هشدار آخر دو توپ به سمت این مرکز درمانی شلیک کرده بود. تنها چند دقیقه پس از کشتار وسیع غیرنظامیان در این بیمارستان غیرنظامی، یکی از افراد نزدیک به کابینه نتانیاهو در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه حماس در داخل بیمارستانی در غزه حمله کرد.
از کشتار غیرنظامیان در بیمارستان المعمدانی تا اشغال بیمارستان الشفاء نشان دهنده برنامه ریزی ارتش صهیونیستی برای از بین بردن زیرساختهای درمانی در شمال و جنوب نوار غزه و از بین بردن زیرساختهای حیاتی در این منطقه است
نکته قابل توجه آنکه این توئیت تنها پس از گذشت دو دقیقه حذف شد. با شعلهور شدن احساسات ضدصهیونیستی در سراسر جهان اسلام، ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه و فایل صوتی مدعی شد شلیک ناموفق جهاد اسلامی به سمت سرزمینهای اشغالی سبب به وجود آمدن این حادثه هولناک شد. این ادعای کذب در حالی از سوی صهیونیستها مطرح شد که میزان شدت انفجار ناشی از حمله به بیمارستان المعمدانی به قدری زیاد بود که حتی خبرنگاران خارجی و نیروهای وابسته به سازمان ملل متحد نیز ادعای تلآویو را رد کردند.
دستگاه تبلیغاتی رژیم صهیونیستی و رسانههای همسو با غرب از نخستین ساعات عملیات «طوفان الاقصی» سعی کردند حمله نیروهای مقاومت به عمق سرزمینهای اشغالی را حملهای علیه غیرنظامیان و نوعی «هولوکاست دوم» معرفی کنند. در این خط عملیات روانی، اقدامات جهادی حماس همانند داعش معرفی می شود. با گذشت بیش از 45 روز از حمله هفتم اکتبر، نه رسانههای بیطرف یا همسو به محور مقاومت، بلکه رسانههای صهیونیستی از دروغهای کابینه نتانیاهو و ارتش رژیم صهیونیستی پردهبرداری میکنند.
این دست افشاگری علاوه بر کاهش مشروعیت ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در باریکه غزه، میتواند سبب ایجاد موج جدید احساسات ضد صهیونیستی میان آزادگان سراسر جهان شود. از کشتار غیرنظامیان در بیمارستان المعمدانی تا اشغال بیمارستان الشفاء نشان دهنده برنامه ریزی ارتش صهیونیستی برای از بین بردن زیرساختهای درمانی در شمال و جنوب نوار غزه و از بین بردن زیرساختهای حیاتی در این منطقه است. اگر به این موضوع به صورت گسترده در فضای رسانهای جهان اسلام و غرب پرداخته نشود، هزینه اقدامات آتی ارتش صهیونیستی برای هدف قراردادن مراکز درمانی را کاهش خواهد داد.