آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد

کرملین: پوتین در نشست بریکس، درباره جنگ غزه گفت‌و‌گو می‌کند

کرملین: پوتین در نشست بریکس، درباره جنگ غزه گفت‌و‌گو می‌کند سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به دستورکار رئیس‌جمهور روسیه در اجلاس بریکس، ناآرامی‌های ده سال قبل در اوکراین را کودتایی با حمایت از خارج توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (سه شنبه) ناآرامی‌های سال‌های ۱۴-۲۰۱۳ در اوکراین موسوم به «یورومیدان» را که منجر به سرنگونی دولت وقت کی‌یف شد، کودتایی با حمایت از خارج توصیف کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت، آنچه را که انقلاب یورومیدان می‌نامند، در واقع کودتایی قهرآمیز در اوکراین بود که توسط کشورهای خارجی برنامه‌ریزی و حمایت شده بود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما به آن [وقایع]، میدان می‌گوییم. در واقع، یک کودتا بود. کودتایی با توسل به زور که از خارج از کشور [اوکراین] مورد حمایت قرار گرفت. به وقایع باید با نام درست به آن اشاره کرد».

 

سخنگوی کرملین تصریح کرد، این واقعیت که تظاهرات یورومیدان از خارج از اوکراین حمایت شده بود، بر کسی پوشیده نیست و به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط نمایندگان کشورهای خارجی به آن اذعان شده است.

 

پسکوف در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره نزدیک‌شدن به سالگرد وقایع ۲۳ نوامبر ۲۰۱۳ در کی‌یف، اظهار داشت: «مسئله اصلی برای ما این است که به اهداف خودمان برسیم. برای این منظور نیز عملیات نظامی ویژه [در اوکراین] ادامه می‌یابد».

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خبر داد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه در جریان اجلاس سران «بریکس»، درباره جنگ رژیم موقت صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی و وضعیت بحرانی نوار غزه گفتگو خواهد کرد.

 

این مقام روس همچنین تصریح کرد که سخنرانی ویدئوکنفرانسی پوتین در نشست فوق‌العاده کشورهای عضو بریکس، به صورت زنده توسط رسانه‌ها پخش خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار