المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

رهبران حماس با سیدحسن نصرالله دیدار کردند

رهبران حماس با سیدحسن نصرالله دیدار کردند دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان در دیدار با رهبران جنبش «حماس»، مواضع و امکانات موجود در جبهه‌های مقاومت، به‌ویژه در نوار غزه را ارزیابی کرده و درخصوص تداوم همکاری‌ها و هماهنگی‌ها تا رسیدن به پیروزی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سیدحسن نصرالله»، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان صبح امروز چهارشنبه، ۲۲ نوامبر با «خلیل الحیه»، معاون جنبش حماس در غزه و «اسامه حمدان» از رهبران این جنبش دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این دیدار با هدف ارزیابی مواضع و امکانات موجود در جبهه‌های مقاومت، به‌ویژه در نوار غزه انجام و در آن بر اهمیت تداوم همکاری و هماهنگی دائمی با حفظ صلابت و ایستادگی در جهت رسیدن به پیروزی موعود تاکید شده است.

 

بامداد امروز چهارشنبه، ۲۲ نوامبر، بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی، دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو گزارش داد: دولت به توافقی که آزادی برخی از بازداشت شدگان در غزه را تضمین می‌کند، رأی مثبت داد.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس هم بیانیه‌ای صادر کرد: پس از مذاکرات سخت و پیچیده و طولانی، اعلام می‌کنیم که به یاری خداوند متعال و تلاش‌های زیاد طرف قطری و مصری به توافق آتش‌بس موقت به مدت ۴ روز دست پیدا کردیم. براساس این توافق، ۵۰ اسیر زن و کودک اسرائیلی زیر ۱۹ ساله در مقابل ۱۵۰ زن و کودک زیر ۱۹ ساله فلسطینی بر اساس سوابق اسارت آزاد خواهند شد.

 

ارتش رژیم اشغالگر علی‌رغم اعلام موافقتش با توافق آتش‌بس، صبح امروز به حملات توپخانه‌ای و پهپادی خود علیه مناطق مرکزی نوار غزه و بیمارستان‌ها ادامه داد؛ در حملات شب گذشته رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در مرکز نوار غزه، ۴۱ فلسطینی شهید و ده‌ها تن دیگر زخمی یا مفقود شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار