تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

ابراز امیدواری دوحه برای دستیابی به آتش‌بس دائم در غزه

ابراز امیدواری دوحه برای دستیابی به آتش‌بس دائم در غزه وزارت خارجه قطر ضمن ابراز امیدواری در خصوص دستیابی به آتش‌بس‌ دائم در نوار غزه، اعلام کرد دوحه اوضاع غزه را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر، شامگاه امروز (جمعه)،‌ بعد از تبادل اسرا میان حماس و تل‌آویو در کنفرانسی مطبوعاتی حاضر شد و اطلاعات این توافق را اعلام کرد.

 

به دنبال اعلام توافق آتش‌بس موقت میان حماس و تل‌آویو با میانجیگری دوحه، شامگاه امروز، تعدادی از اسرا میان دو طرف مبادله شدند.

 

سخنگوی وزارت خارجه قطر ابتدا اشاره کرد توافق تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس موقت با میانجیگری دوحه، قاهره و واشنگتن صورت گرفته است.

 

او در بخش دیگری از اظهاراتش اشاره کرد ۳۹ زن و کودک اسیر فلسطینی و در مقابل ۱۳ اسیر اسرائیلی، شامگاه امروز، آزاد شدند.

 

ماجد الانصاری در بخش دیگری از اظهاراتش همچنین اشاره کرد ۱۰ شهروند تایلندی و یک شهروند فلیپینی که در میان اسرا بودند، امشب، آزاد شدند.

 

الانصاری در عین حال اشاره کرد کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه شدند و کمک‌های حیاتی در میان مردم توزیع شده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه بیان کرد دوحه وظیفه تسهیل تبادل اطلاعات میان حماس، صلیب سرخ و تل‌آویو را برعهده داشته و اوضاع نوار غزه را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.

 

او در پایان همچنین ابراز امیدواری کرد تلاش‌های انجام شده منجر به تمدید آتش‌بس و برقراری آتش‌بس دائم در نوار غزه شود.

 

آتش‌بس چهارروزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح امروز (به وقت محلی) اجرایی شده است.

 

بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم اسرائیل، صبح روز چهارشنبه، توافق آتش‌بس با میانجیگری‌ دولت قطر و مصر را پذیرفت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار