آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

پوشش روی خرما را بخوریم یا نه؟

درخشندگی خرما معمولا به دلیل روکش نفتی یا اسپری شیمیایی است که هر دوی این‌ها می‌توانند در طولانی‌مدت باعث مشکلات شدید گوارشی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ موقع خوردن خرما سعی کنید پوشش روی آن را نخورید.


موقع خوردن خرما سعی کنید پوشش روی آن را نخورید، چون روکش مومی روی خرما می‌توانند خطرناک باشد؛ همچنین سایر میوه‌های دیگر مثل سیب هم با روکش مومی عرضه می‌شود تا به دلیل اینکه میوه‌ها ظاهر بهتر و درخشان تری داشته باشند.

 

درخشندگی خرما معمولا به دلیل روکش نفتی یا اسپری شیمیایی است که هر دوی این‌ها می‌توانند در طولانی‌مدت باعث مشکلات شدید گوارشی شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار