پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

چمران از پلمب نیروگاه‌های با سوخت مازوت خبر داد

رئیس شورای شهر تهران گفت: تا جایی که می‌دانم دستگاه‌هایی که مازوت‌سوزی می‌کنند پلمب شده‌اند البته بنده برای استان تهران خبر دارم و از سایر استان‌ها بی‌خبرم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز ۱۲ آذر ۱۴۰۲ در حاشیه صد و نود و هفتمیم جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: به دلیل روز معلولین از رئیس سازمان بهزیستی دعوت کردیم که در جلسه شورای شهر حضور یابد و قرار است امانی عضو شورای شهر هم گزارشی از یکی از محلات تهران ارائه کند.

 

وی ادامه داد: بعد وارد دستور می‌شویم و در ارتباط با منع ممنوعیت تبلیغات برای نمایشگاه بین‌المللی (سئول) پاسخ فرمانداری را تهیه کرده‌ایم. بعد از آن کاشانی عضو شورای شهر گزارش مالی مهر ماه شهرداری را ارائه کرده و سپس آئین‌نامه سه شرکت را بررسی می‌کنیم.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده اگر درخت می‌کاشتیم آلودگی هوا نداشتیم و همچنین قرار بود امروز طرح ترافیک فروخته نشود ولی فروخته شده گفت: من هم از رادیو شنیدم که امروز فروش طرح ترافیک نداریم احتمالا به گوش مسؤولین نرسیده است موضووع را دنبال می‌کنیم ببیم قضیه چیست.

 

وی با بیان اینکه آلودگی هوا یک موضوع دائمی شده گفت: دفعه پیش یکی از اعضا در خصوص مازوت‌سوزی نظریه داد که البته رسما تکذیب شد بنده هم گفتم تا جایی که می‌دانم دستگاه‌هایی که مازوت‌سوزی می‌کنند پلمب شده‌اند البته بنده برای استان تهران خبر دارم و از سایر استان‌ها بی‌خبرم.

 

چمران در خصوص گازوئیل مصرفی در شرکت واحد گفت: بر اساس اعلام شرکت نفت این گازوئیل استاندار است.

 

وی در خصوص بنزین مورد استفاده در شهر گفت: سال قبل گفته شد گوگرد به آن گرفته شده است اما بالاخره سوخت آلودگی‌هایی دارد. تا وقتی این همه اتومبیل در شهر حرکت کنند قطعا آلودگی به قوت خود باقی است.

 

رئیس شورای شهر تهران اضافه کرد: تعطیلی مدارس در کاهش آلودگی تأثیری ندارد موضوع ‌آلودگی را هم یک شبه، نمی‌توان حل کرد اگر واگن‌ها وارد شوند قدری مشکلات حل می‌شوند.

 

وی در خصوص ورود اتوبوس‌های برقی گفت: قرار است 2 هزار دستگاه اتوبوس برقی وارد شود که البته هزینه‌اش بالاست کار نهایی نشده است اما شکرت‌های چینی می‌توانند روزی 400 دستگاه اتوبوس بسازند اگر این اقدامات انجام شود می‌توان آلودگی هوا را تا حدودی کم کرد البته باز هم این موضوع نیازمند همکاری مردم است که کمتر از اتومبیل شخصی استفاده کنند.

 

چمران ادامه داد: شهرداری و شورا اقداماتی انجام داده‌اند و شورا یک سوم اعتبارات را به حمل و نقل اختصاص داد که این بی‌نظیر است شهرداری هم قراردادی بسته است اتوبوس‌سازان داخلی نمی‌توانند بیشتر از 50 اتوبوس تحویل دهند واین چاره کار نیست./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار