آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

همه مدارس استان اصفهان فردا دوشنبه غیرحضوری شد

همه مدارس استان اصفهان فردا دوشنبه غیرحضوری شد مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ادامه آموزش غیرحضوری در تمامی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در مناطق شش گانه شهر اصفهان و ۹ منطقه آموزش و پرورش استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به ادامه آلودگی هوا، منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تداوم شاخص‌های آلاینده و پیش‌بینی‌های هواشناسی استان، گفت: مطابق با مصوبه کمیته شرایط اضطرار آلودگی هوای استان، تمامی مقاطع تحصیلی در نواحی شش گانه شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین شهر، برخوار، مبارکه، زرین شهر و فولادشهر در روز دوشنبه ۱۳ آذرماه همچنان به صورت غیرحضوری خواهد بود.

وی ادامه داد: مهد‌های کودک و پیش دبستانی در مناطق یاد شده نیز تعطیل است.

شیشه فروش گفت: مادران شاغلی که دارای فرزند مقطع تحصیلی ابتدایی، پیش دبستانی و مهدکودک هستند، مادران باردار و کارکنان دچار بیماری قلبی، تنفسی و خودایمنی، ریوی و زمینه‌ای، می‌توانند با موافقت مدیران خود به صورت دورکاری فعالیت نمایند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان متذکر شد: اجرای طرح زوج و فرد تردد خودرو‌ها از درب منزل در شهر اصفهان همچنان برقرار است و با خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: هرگونه فعالیتی که منجر به آلودگی هوا شود از جمله خاکبرداری، انجام عملیات عمرانی، آتش زدن بقایای گیاهی و ... همچنان ممنوع است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر انجام اقدامات سلبی و ایجابی توسط دستگاه‌های مسئول جهت کنترل منابع آلاینده از پلمب ۱۲ واحد آلاینده شناسایی شده توسط اداره کل محیط زیست در روز‌های اخیر خبر داد.

وی از شهروندان خواست تا همچنان از سفر‌های غیرضروری اجتناب نموده و از حضور کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در فضا‌های عمومی پیشگیری کنند.

شیشه فروش گفت: اداره کل محیط زیست استان همچنان نسبت به تداوم پایش واحد‌های آلاینده و مقابله به منابع آلاینده اقدام و همچنین بر توزیع سوخت پاک در جایگاه‌ها نظارت خواهد کرد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
0
0
مدارس استان اصفهان در صورت تعطیلی الودگی هوا برای جلوگیری از افت تحصیلی دانش اموزان باید به صورت غیر حضوری فعال باشند چرا برخی از مسئولین اموزش و پرورش استان اصفهان نسبت به این قضیه بی خیال هستندو در حق دانش اموزان اجحاف می کنند چرا سرکشی و بازدید از مدارس کمتر شده ومشکلات مدارس حل نمی شود
پرطرفدارترین اخبار