پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

یک انگلیسی، مزدور تل آویو در غزه کشته شد

یک رسانه انلگیسی دوشنبه شب تأیید کرد که یکی از اتباع این کشور در درگیری با نیرو‌های مقاومت در نوار غزه کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری اسکای نیوز با تأیید این خبر اعلام کرد گروهبان بنیامین یهوشوع نیدهام از نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی تبعه انگلیسی بوده است.

براساس این گزارش، این نظامی انگلیسی در نبرد‌های شمال نوار غزه با مقاومت کشته شده است.

یکشنبه شب نیز رژیم صهیونیستی شاهد سنگین‌ترین تلفات بوده به طوری که ۲۵ خودروی زرهی رژیم صهیونیستی در نوار غزه منهدم شد.

برهام مئیر تحلیلگر نظامی اسرائیلی اعلام کرد: اگر فرض کنیم که در هر خودرو سه نظامی صهیونیست حضور داشته است، تعداد سرنشینان ۲۵ خودرو ۷۵ نفر می‌شود که این حجم از تلفات در تاریخ این رژیم بی‌سابقه بوده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

به دنبال پایان آتش بس‌موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشور‌های میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسیده است.

سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر